Kuker Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Mam problem z drzwiami kierowcy. Chodzi o to że nie zachowują się tak jak pozostałe (tak jak na audi przystało). Muszę mocniej trzasnąć żeby zamknęły się właściwie. Regulacja na ryglu nie pomaga bo gubię linię. Wygląda to tak jakby ktoś uwiesił się na drzwiach i coś się zgięło- możliwe? Mogę wymienić same zawiasy? Dodam, że samochód nie jest po dzwonie więc nie jest to kwestia przestawionych słupków czy podobnych przygód
POWER-KRIS Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Często siada zawias. Złap za drzwi w pozycji jak najbardziej przymknietej i pomachaj gora dół. Wyczujesz luzy to zawias prawdopodobnie dolny kaput. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
jacek70 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Sprubój wyregulować. Może to coś da. Jednak jak luz na zawiasie jest zbyt duży to tylko wymiana.
staaudi Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Regulacja raczej nie pomoże, miałem podobnie i została tylko wymiana.
GTD_RFD Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 u mnie był nie dokręcony dolny zawias i też musiałem trzaskać drzwiami żeby zamknąć
Kuker Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Opublikowano 18 Listopada 2013 sprawdzałem już jakiś czas temu- luzów nie ma, wszytko dokręcone...
GTD_RFD Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 czyli trzeba wyregulować drzwi lub skobel zamka
Rekomendowane odpowiedzi