ryba85 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 czy duzo jest roboty z wymiana całej wykładziny podłogi w a4 b5 sedan?co trzeba zdemontowac prucz siedzen zeby wyjac wykładzine?moze ma ktos do sprzedania taka wykładzine w ciemnym kolorze i w dobrym stanie?
Tom A4 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 musisz wywalic środkowy tunel wraz z mocowaniami i wszystko co tam jest odkręcić albo ciąć wykładzine za konsolą środkową na samym środku.
ŁYSY44 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 + plastiki progów zdejmujesz ciemną wykładzinę mam jak zainteresowany to pisz na PW z cięciem na samym przodzie jest szybciej i mniej roboty ja proponował bym jednak rozebrać plastiki łączące nawiew z podłogi i z pomocą drugiej osoby wysunąć dywan w całości
Korbi Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Jakieś większe wskazówki co do wyjęcia dywanu ? Gdzie są śruby mocujące fotele i od czego zacząć
mapper Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 I uważaj na pedał gazu ja połamałem mocowanie pedału jak wyciągałem.
ryba85 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Jakieś większe wskazówki co do wyjęcia dywanu ? Gdzie są śruby mocujące fotele i od czego zacząć nie ma srub ,z przodu jest taka zawleczka ,z tyłu odkrecasz plastiki z szyn i wysuwasz fotel.zdejmujesz podłokietnik,tunel ,całą konsole plastiki progów i słupków ,podstopnice.tylną kanape ,ogólnie pół auta trzeba rozebrać .
Filip?ysy Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Czy w sedanie jest taka sama wykładzina jak w kombiaku? Chodzi mi o wymiary, czy z sedana założę do kombi
ryba85 Opublikowano 19 Października 2016 Autor Opublikowano 19 Października 2016 ja do sedana zakładałem wykładzine z awanta. jest taka sama .
Bolo0998 Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 W dniu 19.10.2016 o 18:48, ryba85 napisał: ja do sedana zakładałem wykładzine z awanta. jest taka sama . A mam do kupienia z sedana polifta a ja mam avanta przedlift 96r. Podejdzie?
ryba85 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 z tego co wiem to wykładzina nie różni się sedan /awant .i chyba polift i przedlift też powinna być taka sama .
Rekomendowane odpowiedzi