hektor1990dzn Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam Serdecznie posiadam audi a4 b5 Avant 2000rok auto jest po liftingu. Mój problem polega na tym ze nie zamyka mi sie klapa bagaznika przy nacisnieciu przycisku zamykania na pilocie (scyzoryk).Wszystkie drzwi sie zamykaja jednak z klapa jest problem.Pompka centralnego przy otwieraniu pracuje krócej niz przy zamykaniu czytałem że może to byc nieszczelnosc w ukladzie tych wężyków dmuchałem w czerwony zamyka się wlew paliwa w grubszy zamknęły się któreś z drzwi tak samo jak w drugi cieńszy efekt był ten sam po zatkaniu pompki palcem zaczela krócej pracować ale to jednak nie rozwiązuje problemu gdzie przechodzi wężyk odpowiedzialny za bagażnik ? Proszę o szybką pomoc ponieważ nie chciałbym zatrzeć tej pompki której koszta są jednak duże z góry dziekuje za pomoc... czytałem też ze pod kanapą sa jakieś trójniki przez które mozna by sprawdzić drożność i szczelność Prosze o dokladne wskazanie moja przygoda z Audi zaczęła się niedawno wiec niektórych rzeczy mogę nie wiedzieć. Po podniesieniu kanapy widziałem wiązki kabli i jakiś jasny wężyk ale to nic po za tym żadnych trójników dopatrzeć się nie mogłem Prosze o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi