Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki plecak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Kończy się żywot mojego plecaka, a że jestem mocno przyzwyczajony do plecaka z którym śmigam do roboty i różne takie to szukam czegoś nowego. Zalezy mi na czyms firmowym i solidnym oczywiście bez szaleństw za kilka stówek. Szukałem po sklepach typu nike, puma itp ale jakoś nic mi sie nie podoba. Mój poprzedni to NIKE ale ma fajny gruby materiał z pianką na plecach i dno a te nowe wszystkie to jakies takie grubości podszewki.

Fajnie by było jakby miał kieszeń na laptop. Nie koniecznie duży bo mam 12" lapka.

Używacie czegoś godnego polecenia i podrzucicie jakiś pomysł co kupić? A może ktoś czymś takim handluje i zaproponuje :wink:

Opublikowano

Ja do roboty zapitalam od 3 miechów z plecakiem z 4F ceny do 65 wzwyż a wydaje mi sie ze są lepsze od jakis pum, nike bo te to tylko ceną zabijają...

Plecaki - sportowe, trekkingowe, górskie i do szkoły

tylko tu na necie nie ma akurat tego modelu co ja kupiłem normalnie w sklepie 4F

pod tym linkiem jest ten który ja teraz używam

FIRMOWY PLECAK 4F MIEJSKI PASSAT PROMOCJA 2 kolory (3685615326) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Ja też mam teraz 4F i jak na cenę to jakość super :wink:

Opublikowano
  • Autor

o widzisz całkiem niezły. Jakoś tej firmy w ogóle nie kojarzyłem z plecakami a w ogóle o jej istnieniu sobie przypomniałem jak napisałeś posta

:decayed:

Sprawa do przemyślenia. W razie co inne propozycje też mile widziane.

A co do mojego poprzedniego plecaka NIKE to używam go juz 7 lat i pewnie korzystał bym dalej gdyby nie padające suwaki i lekkie przetarcia. Ale to naprawiać nie bardzo się opłaci a juz na pewno nie dostane suwaków w takiej jakości.

Opublikowano

no ja mam ten model :wink:

Plecak miejski Passat 20 4F czarno-czerwony | Turystyka \ Bagaż \ Plecaki \ Sportowe Turystyka \ Bagaż \ Plecaki \ Szkolne | Sklep Sportowy PRESTO

---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

Teraz zobaczyłem, że ten sam wkleił MAJKI :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kolejna propozycja z tej samej firmy czyli coś musi być na rzeczy :naughty:

Poprzeglądam sobie co oni tu mają w ofercie wiecej ale te co pokazaliście są fajne. Szkoda że mają jedną kieszeń dużą bo przyzwyczaiłem się do podwójnej ale pewnie coś w ofercie sie znajdzie co mi podpasuje.

---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ----------

O kurcze źle spojrzałem na fotki, on ma 2 kieszenie duże tylko ta mniejsza jest fajnie zamaskowana.

---------- Post dopisany 19-11-2013 at 09:17 ---------- Poprzedni post napisany 18-11-2013 at 09:01 ----------

A miał ktos do czynienia z plecakami firmy Targus?

np

MOCNY FIRMOWY PLECAK TARGUS CN600 15,4-16,4 Wys24h (3694360096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Mają ponoć wieczystą gwarancję.

Tu przykład:

Zobacz: Dożywotnia gwarancja? Żaden problem, wyślemy ci nową torbę - Wykop.pl

Pytanie czy to podstawiony kolo który miał zrobic reklame czy faktycznie tak fajnie to wygląda bo i komentarze pod tekstem to potwierdzają..

Opublikowano

Z plecakami nie do końca ale miałem przez jakiś czas torbę na lapka Targus i była bardzo fajnie wykonana :thumbup1:

Opublikowano

Szczerze polecam plecaki Campus a szczególnie ten model:

Plecak miejski Kool 20 Campus niebieski | Turystyka \ Bagaż \ Plecaki \ Sportowe Turystyka \ Bagaż \ Plecaki \ Szkolne | Sklep Sportowy PRESTO

używam już 3 lata a po praniu (kilka dni temu prałem) jak nowy. Wygodny (usztywniane plecy z gąbką), całkiem pojemny i niejedno przeżył:decayed:

Opublikowano

Mam Targusa CN600 od paru tygodni. Póki co się sprawdza tylko troszkę za duży jak na moje potrzeby. Ogólnie całkiem porządnie wykonany jak za taką kasę.

Opublikowano
  • Autor
Mam Targusa CN600 od paru tygodni. Póki co się sprawdza tylko troszkę za duży jak na moje potrzeby. Ogólnie całkiem porządnie wykonany jak za taką kasę.

No i przechyliłes szalę na korzyść tego plecaka. Zastanawiałem się i jeszcze szukałem alternatyw ale skłaniałem się w stronę właśnie tego. Jak kupie to napisze pare słów jak sie sprawuje.

Opublikowano

Ja posiadam ten plecaczek (targus cn600) od 5 lat. przez 4 lata służył mi codziennie zaczynając od rzeczy na studia po noszenie trunków na imprezy. plecak solidny i wytrzymały. Godny polecenia. Fajne były też plecaki w Tesco te w promocji Wenger ja akurat mam torbę. Fajna i wygodna.

Targus CN600 - Plecak na notebook do 15 - 16" - Sklep komputerowy - X-KOM.PL i wolałbym w sklepie kupić.

Opublikowano

W oficjalnym sklepie Targusa na allegro jest za 99 zł z przesyłką;)Targus Notebook BackPac (CN600)

Opublikowano
  • Autor
W oficjalnym sklepie Targusa na allegro jest za 99 zł z przesyłką;)Targus Notebook BackPac (CN600)

No i zakupiłem z tej aukcji :naughty:

Opublikowano

Też z tej aukcji kupiłem. Wszystko sprawnie i szybko.

Opublikowano
  • Autor
Też z tej aukcji kupiłem. Wszystko sprawnie i szybko.

Fakt, szybko. Zamówiłem koło godz 14 zapłaciłem PayU o 18 dostałem maila że wysłali i przesyłka od 20 jest w sortowni więc jutro będzie u mnie :naughty:

Opublikowano

mam nadzieje, że Nas nie wychłostasz za ten plecak :bicz::bicz2:

Opublikowano

wisport sparrow 20 idealny na miejskie edc

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem tego Targusa CN600

Targus Notebook BackPac (CN600)

Wykorzystany juz pierwszy raz przy wyjeździe na delegację. Spisuje się bardzo fajnie i jest naprawdę wygodny. Tak jak ja mam lapka 12" to wchodzi on do tej kieszeni na komputer w poprzek przez co mam jeszcze bardzo dużo miejsca na dodatkowe rzeczy.

Zakup uważam za bardzo udany.

Dzięki za sugestie tego plecaka:hi:

Opublikowano

Kiedys mialem plecaki firmy natalex. za***iste byly 15 i 20 l.

Szkoda ze firmy juz nie ma. Teraz mam campusa i tez zlego slowa nie powiem, a nie jedno wytrzymal:)