Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wlepka z serwisu niemieckiego. Jak ją tłumaczyc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co za różnica jak przy sześciocyfrowej liczbie na końcu będzie 1 czy 9.

Poprzednia moja wypowiedź to takie "gdybanie".:wink:

Ja jedynie w motocyklu dokładniej wpisuję sobie przebiegi.

W posiadanych autach zawsze zaokrąglałem.:naughty:

Opublikowano
  • Autor

dzis dzwoniłem do aso to kazał gość z dowodem rejestracyjnym przyjechać to za free mi podadzą historię.

Sprawdzałem też jeszcze stan paska wzrokowo to powiem że są na nim jeszcze wytarte napisy. Juz nie w kolorze tylko pod światło jak się przyjrzeć to mozna z nich jeszcze wszystko przeczytać.

Opublikowano
oryginalne nalepki audi ma tylko aso wiec mozna ufac, lecz ja jestem zdania ze kazdy samochod po kupnie powinien miec wymienione oleje filtry i rozrzad

W Polsce to chyba się najwięcej rozrzadów na swiecie wymienia. Obliczony na 90-120 tys. km, a u nas kazdy nowy nabywca wymienia. :grin:

Opublikowano
oryginalne nalepki audi ma tylko aso wiec mozna ufac, lecz ja jestem zdania ze kazdy samochod po kupnie powinien miec wymienione oleje filtry i rozrzad

W Polsce to chyba się najwięcej rozrzadów na swiecie wymienia. Obliczony na 90-120 tys. km, a u nas kazdy nowy nabywca wymienia. :grin:

być może, ale nie wynika to nadmiernej troski o rozrząd ale z faktu, że większość z nas kupuje samochody niewiadomego tak na prawdę pochodzenia i raczej w niewiadomym do końca stanie technicznym. Akurat pasek rozrządu okazał się tym elementem, który na wszelki wypadek można wymienić. No i ludzie to robią.

Opublikowano

po co gdybać masz możliwość jedź i sprawdź. a nalepki czy co inne w ASO dostępne bez problemu :wink:

Opublikowano
  • Autor

pojadę do ASO w najbliższym terminie;) Ale wydaje mi się że był zmieniany. Bo na pasku niby są napisy tylko że już nie są białe ale wytarte i pod światło jak się dobrze przyjzeć to można jeszcze wszystko odczytać.Myślę że po 10000 km tak chyba pasek wygląda....

Pozatym napinacz wyglądał na nówkę.

Opublikowano

U mnie przy zakupie było ponad 210tys, w książce wbite wymiana rozrządu przy 170tys (sprawdzone też w ASO)

Pasek miał napisy wyraźne - białe

Teraz nie sprawdzałem, mam niecałe 250tys

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój też wyglądał na nowy ale akurat jeśli chodzi o rozrząd to wymieniam go w każdym autku którym planuje trochę pojeździć. Bo nigdy nie wiadomo, czy pompa była wymieniana, czy tylko sam pasek z napinaczem...