kamulator Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 (edytowane) Po ponad roku jest już się czym pochwalić więc można wstawić to coś na forum szczególnie, że dużo ludzi z forum ciągle się pyta co z autkiem i kiedy wyślę jakieś foty.Większości z was już pewnie znany projekt nie tylko u mnie ale i u Nosba. Jescze dużo...dużo pracy zostało ale myślę że na sezon auto wyjedzie skończone w 100% więc można się pochwalić.Dawca:Audi A4 B6 2003r 2.5TDI 180PS- automat- quattro- navi- xenon- 2 x ele szyby- szyberitp bo mało z tego zostało Auto kupowałem byle było proste nie patrzyłem ogólnie na stan wizualny bo całe wnętrze wraz z instalacją zostało zmienione, z zewnątrz samochód poobijany i ogólnie w stanie złym.Pełny opis i zmiany dodam w wolnej chwili.Wyglądało to tak: No i przyszła pora na zabawe czyli kompletowanie body i same przeróbki:BODY RS4 MALOWANKO - jak widać auto rozebrane praktycznie do zera SWAP 2.7 + manual od 2.5TDI ZMIANA WNĘTRZA: ZEGARY i ELEMENTY RS4 PARE FOTEK Z PRAC Mały UPDATE Od ostatniej wizyty trochę się zmieniło więc warto uzupełnić temat. Mody: - Kierownica RS4 na pokładzie - zmiana instalacji wnętrza na RS4 - MCE z RS4 - komfort RS4 - wleciał silnik z RS4 B5 ASJ - 500 HP - podsufitka alkantara - heble RS4 - RNS-e - Turbotimer - listwy pomalowane na styl Piano - fmic - wydech ( obecnie poprawiany) - gwint - wnętrze zmienione na czarne - servotronic i pewnie o czymś zapomniałem. No i plany na następny rok: - wyeliminować wszystkie błędy, poprawki lakiernicze i blacharskie - Air ride - podpięcie grzanej kanapy - Homelink - uruchomienie sprysków dla zenonów - możliwe że ledy na tył w stylu ori lamp jak znajde - uruchomienie parktronika - uruchomieni memo - montaż fotochromów - wymiana przedniej szyby na model z b7 lub b6 jeszcze nie wiem - mody na 600+ Edytowane 10 Marca 2015 przez kamulator
jozek726 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 projekt fajny i ciekawy nie podoba mi się decha we floku, ale to kwestia indywidualna będę obserwował temat
marcin_o23 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 projekt fajny, deska jak dla mnie paskudna, strasznie się wyróżnia i gryzie, zmień koła bo strasznie nosbopodobny projekt wyszedł, ale co by nie mówić buda rs4 w sedanie
wrclaguna Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Oczywiscie ze fajna sztuka wyrezana
MARCIN607 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 deska mnie ro***bała-przesadziłeś :polew::polew: cała reszta robi za***iste wrażenie :kox::kox::kox:
kamulator Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Deska wywleczona z bylej nosba, kola tez bo kupujacy nie chcial tego. Na zywo deska jest miazga i na pewno z auta nie wyleci Nawet ostatnio mowilem ze jak bym mial robic drugi taki projekt to deska tez bedzie z cabrio
MARCIN607 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 dlatego się śmieję-toż to ulep Nosba z dziurą w dachu
kamulator Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Co do felg to na zime moze wleca takie Wczoraj zalozone ale zobaczymy czy zostana. Tak naprawde duzo rzeczy jest od nosba ktore duzo przyspieszyly to i duzo pomogly (wydech, fmic, kola, decha, recaro) bo podejrzewaz ze dzisiaja auto by jeszcze kol nie mialo porzadnych
jozek726 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Audi A4 S4 RS4 CARBON,KARBON B6,B7 RARYTAS! s-line (3725114148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. carbon Ci opchnę, od razu ładniej mu będzie
kamulator Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Inne wydatki na razie wazniejsze. W totka nie wygralem jeśli wleci carbon to tylko i wylącznie z RS4
wrclaguna Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 to nie jest auto nosba ? Nie .......brata
Bieniek Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 to nie jest auto nosba ? Replika repliki:naughty:
kamulator Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie nie jest auto nosba. Otworz sobie dwa wataki za nim napiszesz a pozniej pytaj Auto nosba jest chyba na forum dalej i jezdzi w warszawie z tego co pamietam.
HiRide Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Nie nie jest auto nosba. Otworz sobie dwa wataki za nim napiszesz a pozniej odpowiadaj Auto nosba jest chyba na forum dalej i jezdzi w warszawie z tego co pamietam. odpowiadam czy pytam ? Taka pierwsza mysl mi sie nasunela skoro z zewnatrz to samo -nawet felgi i lampy a w srodku nosbowa deska:wink:
MrFanta Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Jak dla mnie wykończenie deski totalna porażka Gdyby nie silnik powiedziałbym - na całe szczęście ja tym nie jeżdzę - a tak pozostaje tylko propsować za mody;D
Rekomendowane odpowiedzi