dasieczek Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam. Potrzebuje pomcy przekręcając kluczyk na wyświetlaczu nawigacji RNS-E pojawia się komunikat ALARM po chwili wszystko wraca do normy.Nawigacje mam orginalną, nic nie było wgrywane ani podczepiane Co może być tego przyczyną ? Proszę o pomoc Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Na wyswietlaczu RNS E taki komunikat ci sie pojawia ? daj foto tego
dasieczek Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Na razie fotki nie wyśle gdyż jestem w pracy. Postaram się wieczorem ---------- Post dopisany at 18:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ---------- dodje obiecane zdjęcie
Tom A4 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 może słabszy akumulator i taki komunikat się pojawia. Proponuję zrobić diagnostykę może coś się wyjaśni.
dasieczek Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Akumulator bym pomina gdyż w tym roku kupiłem nowy, a poprzedni był na wykończeniu i taki komunikat mi się nie pojawiał. A czy można zrobić diagnostyke przez samą nawigację bez podpinania pod komputer?
Tom A4 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 nie tylko komputer inaczej się nie da
KANAL Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzisiaj wsiadam do samochodu i po przekreceniu kluczyka zamiast grac muzyka z karty SD (bo tak wylaczylem radio) slysze stacje radiowa... patrze na wyswietlacz a tam jak u Ciebie - ALARM. Przelaczylem recznie na Media, komunikat zniknal... pozniej wsiadam do samochodu - znow gra RADIO zamiast karty i znow komunikat ALARM. Doszedles do tego co to moze byc - radio kilka dni temu bylo wyciagane bo mam problem z kamera - byc moze jakis PIN jest luzny i radio lapie jakis blad?
Rekomendowane odpowiedzi