lukas551 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam Ostatnio pociekla mi maglownica i czas na wymiane.Moze wypowie sie ktos kto mial regenerowaną maglownice.Co do uzywanej to nie wiadomo ile pochodzi:kwasny: Bede wdzieczny za odpowiedz:wink: Moze ktos regenewował magla w firmie TenCAR w Elizówce ok.Lublina??? TenCAR układy kierownicze i zawieszenia, regeneracja naprawa maglownic, naprawa zawieszenia lublin, ciecierzyn, elizówka
sokal Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Regenerowana. Kupisz używkę to nie wiadomo czy już nie pognita w środku a oddasz do regeneracji to będziesz wiedział że jest ok i dostaniesz gwarancję. Ja regenerowałem swoją latem. Koszt regeneracji 350zł + 50zł za nowe osłony.
lukas551 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Sokal a gdzie regenerowales??
sokal Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 W Katowicach na Paderewskiego jest magik od przekładni i wahaczy
Daduś Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Polecam Zakład regenerujący w Łodzi
Dejzor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Tylko regenerowana. Przynajmniej wiesz co masz, posiadasz gwarancje i wymieniaja ci wszystkie uszczelki przy okazji. Potem możesz sobie zalać olej syntetyk do wspomagania i nie martwić sie, że ci sie rozszczelni magiel.
Rekomendowane odpowiedzi