Dvbxtreme Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 witam prosze mi powiedziec jak mam dopasowac ecu silnika do immobilizera ?? czy są potrzebne piny immo i piny sterowników czy nie? bo nie mam pinu immobilizera sprzedajacy mi takiego nie dal ..
jony 2 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 [A4 B5]Dopasowanie sterownika immobilizera do ecu silnika http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-zablokowany-modul-sterownika-158718/
Dvbxtreme Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 no własnie to nie pomaga robiłem tak w vagu 311 i w liczniku i w immobilizerui kontrolga caly czas miga ;/ ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:39 ---------- panowie pomóżcie bo w aucie jest wsadzony sterownik od golfa IV a to pewnie wiaze sie z komplikacjami zakupiłem od a4 sterownik by go sparowac z autem ale opis który zamiescil jony2 nie dziala .. a wazne jest to by przerwac komunikacje z vagiem czy nie robi to roznicy?
Rekomendowane odpowiedzi