matek93 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 mam problem jeśli chodzi o światła drogowe, mijania świecą dobrze, ustawione na stacji diagnostycznej, jednak drogowe świecą mi 5 metrów przed samochodem, moze ktos ma jakies propozycje jak temu zaradzic ?0
krzysiekvtec Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Mijania jak i drogowe sa na jednym plastiku wiec oddzielnej regulacji nie ma. To ori lampy czy zamiennik ?
jacek70 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Może żarówki krzywo założyłeś ?
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Mijania jak i drogowe sa na jednym plastiku wiec oddzielnej regulacji nie ma. To ori lampy czy zamiennik ? w zamiennikach z ringami widywałem takie cuda ,że mijania były ok ...a długie świeciły przed auto
rafal9119 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 mam ten sam problem co ty mijania 6m przed autem , a długie bija ze az szok. . u siebie podejrzewam już stare zarowki, po niedzieli postaram się wymienić je
matek93 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 zarowki sa ok, zmienilem specjalnie, by sprawdzic czy to nie ich wina lampy ori wlasnie z zamiennikami na ringach kupilem, ale zmienilem na ori bo świecily beznadziejnie
Rekomendowane odpowiedzi