Litai Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wchodzi, skręcam na maxa i dalej się ślizga.
Fido Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wykręciłeś i tera wkręcić nie możesz ? Wyciąg aku raz jeszcze i spróbuj wtedy. Będziesz miał więcej miejsca.
Litai Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 No wykręciłem to całe, skręciłem też do końca - i bez akumulatora i na akumulatorze. Ale dalej jak skręce na akumulatorze to jest luz. Nie wiem, to ma przejść jeszcze przez dziurę w podstawie akumulatora? Czy to działa na zasadzie ślizgu, że tamuje ruch? ---------- Post dopisany at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Luz jest na linii pasażer - kierowca i delikatnie góra-dół
POWER-KRIS Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 A twój akumulator ma rant do mocowania w podstawie czy na prosto zakończony? Brak nam pomysłów bo to niemożliwe żeby nie trzymało. Sony Xperia Tapatalk Pro.
Litai Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Centra Ca 602 http://dobreakumulatory.pl/320-856-thickbox/centra-futura-60ah-ca602.jpg Po omacku jak to ma być zamontowane?
Fido Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tam inaczej się nie da zamontować. Wcześniej wszystko trzymało ?
Litai Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ja zmieniałem aku bo poprzeni padł/
POWER-KRIS Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Na zdjęciu po środku widać takie trzy wciecia w aku mi ta łapa wpadła w jedno z nich i trzyma jak holera. ;-) Jeśli u Ciebie naprawdę coś nie tak to jakiś kawał gumy czy węża od pralki wsadź między aku a łapę. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
Litai Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ale ta łapa jest prosta. Ani nie ma haczyka żeby wszedł w któryś z rowków. Pokombinuję tak jak radzisz. ---------- Post dopisany 06-12-2013 at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany 05-12-2013 at 23:50 ---------- Włożyłem pod akumulator płat gumy i trzyma. Dziękuję wszystkim za rady i pomoc. Mam nadzieję, że moja sytuacja komuś się jeszcze przyda.
Rekomendowane odpowiedzi