Furio Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam. Znowu mam laickie pytanie do Szanownych forumowiczów; Co oznacza gdy po odpaleniu silnika kilkaktotnie miga taka kontrolka z wykrzyknikiem w kółku i nawiasami po obu stronach ( :!: )???Dzieje się tak tylko po np. pierwszym odpaleniu w danym dniu. Potem juz jest ok. Kontrolka ta moga kilkakrotnie poczym gasnie i wszystko jest w porządku. pozdrawiam
Ryś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Sprawdź akumulator, jego niskie napięcie jest częstą przyczyną takiego zachowania kontrolki( ! ) oraz dźwięk buczka 3-4x. Jak uruchomisz silnik -alternator podładuje go, a na drugi dzień masz powtórkę z rozrywki.
pre_pl Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jeśli co ranek masz taki problem i jest to problem AQ, to należy sprawdzić również co żre ten prąd.
Hugo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jeśli co ranek masz taki problem i jest to problem AQ, to należy sprawdzić również co żre ten prąd. AQ może być stary już , albo auto lata na krótkich trasach i AQ nie miał się kiedy naładować i to go zabiło :diabel:
Furio Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Fakt, auto jeżdzi na bardzo krótkich trasach ale za to kilka razy dziennie. Wezmę się za AQ, dzięki za odpowiedź
mrog Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Temat był juz poruszany na forum. Aż się dziwię że żaden z moderatorów Ci tego nie napisał :diabel2:
Furio Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 szukałem ale niestety nie znalazłem, może nazwa była niesprecyzowana, a może po prostu go przeoczyłem. Czy to taki wielki problem? Jak ladnie nie nazwiesz tematu, to nastepna osoba tez nie znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi