kapete Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Sprzątając w aucie zajrzałem pod przednie fotele. Z foteli wychodzą wiązki elektryczne i znikają w podłodze. czy to oznacza, że fotele są ogrzewane? Wygląda jakby wiązki były. Czy zamontowanie panelu sterowania klimatronika z regulacją ogrzewania foteli załatwi sprawę? Wymieniałem tablicę, kupiłem taką z pomiarem napięcia i temperaturą oleju dodatkowo. Wpiąłem i wszystko działa. Czy tu będzie tak samo?
mareksz82 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 A masz może elektryczną regulację lędźwi lub AIRBAGi w fotelach? Przewody mogą być od tego
misiek95 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Podgrzewane fotele to zielona kostka. Jeżeli takowa wychodzi z fotela to wystarczy dorobić wiązke razem z przełącznikami i bedzie działać
kapete Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Airbagi w fotelach są. Regulacji "lędźwi" nie ma. Jutro sprawdzę kolor.
mareksz82 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 No to zapewne nie będzie zielona kostka
kapete Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 Masz rację. Podpięta jest tylko żółta kostka. Z podłogi wychodzi zielona, ale nie jest nigdzie podpięta. Szkoda, miałem nadzieję, że za "pół darmo" będę miał ogrzewane fotele. Nie będę inwestował w wymianę foteli.
sony_dark Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 ale dobre i to masz przygotowaną instalację pod grzane stołki, może kiedyś zmienisz zdanie i sobie założysz i bedzie jak znalazł
sokal Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Gotowa wiązka? Kupuj maty i montuj! Przy okazji sobie tapicere wypierzesz nie ma na co czekać bo zimno sie robi
sony_dark Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Gotowa wiązka? Kupuj maty i montuj! Przy okazji sobie tapicere wypierzesz nie ma na co czekać bo zimno sie robi No dokładnie przynajmniej kolega nie bedzie musiał drzeć środka pod kabelki, fotele do domu i do roboty
Rekomendowane odpowiedzi