gargus8 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam koledzy mam mały problem co do instalacji a mianowicie koszty sa zbyt drogie w chrzanowie oferoja mi stag 300 wtryski hanna reduktor jakis gold i wlew pod klapka paliwad za jedyne 4000zł chyba troche duzo chyba ze macie gdzies w okolicy sprawdzonego gazownika chciał bym zagazowac swoja audiczke tylko te koszta sa zbyt duze prosił bym o jakies wskazowki pozdrawiam
15lolo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 jak co zapraszam do płocka polece ci pewna osobe profi robota
sawul Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Przyjeżdżaj do mławy na gazowanie i 1000 na pewno odpadnie albo i więcej z tej sumy co podałeś jak coś to ci moge dać namiary super gazownika będziesz zadowolony.Jak coś to pw.pozdro
d4widoV Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Przyjeżdżaj do mławy na gazowanie i 1000 na pewno odpadnie albo i więcej z tej sumy co podałeś jak coś to ci moge dać namiary super gazownika będziesz zadowolony.Jak coś to pw.pozdro Tak, za instalke do V6 da ponizej 3tys.... Chyba jak elementy sam sobie z hurtowni sciagnie. A kolege gargus8 zapraszam do Jaworzna, do TomGaz, ssm u niego zakladalem juz 3 instalki, brat, ojciec i wielu innych. Jak cos to pisz na PW
rafi_a4 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 ja mam prawie ten sam zestaw (reduktor silver) wlew w klapie paliwa 3400zl
jacek70 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zdzierca . Poszukaj u innych powinno coś być taniej . Ja za podobny zestaw co prawda do czterocylindrowca dałem 2400.
gargus8 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 kolego rafi a gdzie zakładałes gaz to gdzie tu gaz załozyc w obrembie katowic ?? pomozcie:)
Rekomendowane odpowiedzi