Cinio199 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam wszystkich czy wie ktoś może czy znalazł się jakiś kmin na zarejestrowanie przyczepki SAM ?? czy pozostaje tylko kupienie za kilka stówek przyczepki zarejestrowanej i przebicie numerów do nowej ??
barthek11 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam wszystkich czy wie ktoś może czy znalazł się jakiś kmin na zarejestrowanie przyczepki SAM ?? czy pozostaje tylko kupienie za kilka stówek przyczepki zarejestrowanej i przebicie numerów do nowej ?? to fakt - w naszym pięknym kraju znowu normalnym ludkom zrobili pod górkę z tą rejestracją SAM-ów (na szczęście ja zdążyłem jeszcze na starych zasadach) teraz aby zdobyć świadectwo homologacji będzie trzeba wydać sporo dodatkowej kasy i stracić dużo czasu-więc wątpliwe aby Kowalski sam chciał coś jeszcze zbudować- bo to się poprostu przestało opłacać...oczywiście jest na to sposób o którym wspomniałeś ale na twoim miejscu nie gadałbym o tym głośno (tym bardziej na forum). P.S wątpie abyś TERAZ po zmianach znalazł za kilka stówek przyczepkę z papierami-
Cinio199 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 Tanie przyczepki z papierami znikły w mgnieniu oka, z tego co paczam to tylko teraz oferty kupie myślałem że może jest już jakiś sposób :-) zastanawia mnie jak wygląda sprawa z rejestracją za granicą
Rekomendowane odpowiedzi