marcintuchola Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Gratulacje a6 coraz więcej osób się przesiada do a6:kox: Ja wymieniłem fotele bo nie miałem elektryki i denerwowaly mnie "taborety" fakt s-line pół skóra ale ja nie mam dzieci
Maniek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Noooo gratki nowego nabytku Ładne autko, dobry materiał do modzenia:decayed: Powodzenia, przyczepności i bezawaryjności życzę Zapraszamy http://a4-klub.pl/c6-rulezzz-179/a6-c6-rulezzz-262928/
streetrace Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Pierwsze skromne mody: -Test zegarów przy odpaleniu -Odblokowanie ukrytego menu Zawsze to coś...
Maniek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Pierwsze skromne mody:-Test zegarów przy odpaleniu -Odblokowanie ukrytego menu Zawsze to coś... apropos testu zegarów: wczoraj byłem na przeglądzie w ASO i przy przyjmowaniu auta gość zapytał czy tuningowałem go bo test zegarów jest tylko w S6 i RS6
streetrace Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 apropos testu zegarów: wczoraj byłem na przeglądzie w ASO i przy przyjmowaniu auta gość zapytał czy tuningowałem go bo test zegarów jest tylko w S6 i RS6 "Yyyy... Tak... przy odpalaniu ma 580 koni, później ta wartość znacznie spada - moglibyście coś z tym zrobić?"
Maniek Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 apropos testu zegarów: wczoraj byłem na przeglądzie w ASO i przy przyjmowaniu auta gość zapytał czy tuningowałem go bo test zegarów jest tylko w S6 i RS6 "Yyyy... Tak... przy odpalaniu ma 580 koni, później ta wartość znacznie spada - moglibyście coś z tym zrobić?" no tak mniej wiecej to wygladalo:grin:
streetrace Opublikowano 26 Października 2015 Autor Opublikowano 26 Października 2015 Sprzedaję moje auto - dzieci podrosły - chcę kupić inne audi - znacznie mniejsze Kontakt na pw
Rekomendowane odpowiedzi