Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Temat odnośnie kół do Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakiej firmy itp dystanse najlepiej kupić ? Czy to nie ma zbytniego znaczenia ?

Opublikowano

myśle nad oryginalnym rotorem 19, a u Ciebie ??

Bardzo trafny wybór biorąc pod uwagę Twój kolor auta. Też raczej pójdę coś w ten deseń biorąc pod uwagę rozmiar, jednak ostateczna decyzja odnośnie zmiany nie została jeszcze podjęta.
Opublikowano

przy tej samej szerokości dystansów (p i t) nie macie wrażenia że tylne koła są bardziej schowane ??

Opublikowano

sa bardziej schowane bo tylne nadkola są szersze;)

Opublikowano

sa bardziej schowane bo tylne nadkola są szersze;)

[emoji106]
Opublikowano

tylko że do przodu wejdzie mniejsze et

Opublikowano

no właśnie, a jednak wszyscy ładują dystanse tej samej szerokości p/t

teraz to ma sens

tj. sens ma zakładanie takich samych dystansów, bo szersze nadkola mniej mieszczące nie mają go wogóle :decayed:

dzięki daniell-gda

Edytowane przez przemek530d

Opublikowano

935c882b6e64379em.jpg

92b0d847f1a03d8cm.jpg

Ja założyłem letnie opony na felgach 18" szerokość 8j et 31 z oponami 225/40/18. Wyszło tak jak chciałem prawie równo z nadkolami :)

Opublikowano

935c882b6e64379em.jpg

92b0d847f1a03d8cm.jpg

Ja założyłem letnie opony na felgach 18" szerokość 8j et 31 z oponami 225/40/18. Wyszło tak jak chciałem prawie równo z nadkolami :)

ładnie, ładnie - szerokości

Opublikowano
  • Autor

git ET ,a co za tym idzie - ładnie wyłazi z środka :thumbup1:

Opublikowano

Cześć mam zamiar kupić takie felgi http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-18-5x112-audi-vw-promocja-i4884654120.html18 cali ET 35, opony jakiś czas temu kupiłem nowe do innego samochodu lecz go sprzedałem i opony leżą toyo 225/40/18 , w takim zestawieniu będzie wyglądać ok waszym zdaniem ?,z tego co widzę na nalepce określającej rozmiar opon nie ma mojego zestawienia ,mozna spokojnie pakować takie opony ?

Edytowane przez roxkox

Opublikowano

Ludzie powiedzcie ci mi serio runflat to taki zły pomysł bo takie założyłem i na mnie gość od opon krzyczy. Proszę o odpowiedz

Opublikowano

Moim zdaniem zły pomysł jeżeli nie masz czujników cisnienia w obręczy. Rozwalisz opone i nieraz parę dni możesz jeździć bez powietrza i nie zauwazysz tego w międzyczasie niszcząc oponę. Tak dziala runflat.

Opublikowano

Kurde lipa. A felgę i zawieszenie tez się dowala ? Przez to ze jest sztywniejsze ?

Edytowane przez slasher1993

Opublikowano

ja kiedyś na runflacie dowaliłem felgę jeździłem bez powietrza nawet tego nie czułem taka sztywna jest ta opona , felga pękła w dwóch miejscach , nie polecam !

Opublikowano

no trudno bede musiał sprawdzać opony często. Dzisiaj oczywiście (biednemu zawsze wiatr w oczy) wpieprzył mi się gwóźdź do opony i zeszło powietrze. I było to widać bez jakiegoś przyglądania się. Może to kwestia tego, że to goodyear i ten runflat jakieś drugiej generacji czy coś. Ale jeżeli chodzi o własciwosci jezdne to jeździ sie super, pewnie itp Ale mam zawieche 1ba jak bym miał bv to pewnie by było za twardo.

Opublikowano

Witam jestem w trakcie zakupu felg i chcialem zapytać czy Rotor 18" x 8" ET45 bedze pasowało do B8 czy ma ktos moze fotke jak to siedzi na B8 ze zwyklym zawiasem, Opona 245/40/18 i nie ma mozliwosci zalozyć innej.

Opublikowano

Fela o tych wymiarach siądzie bez problemu, ja mam ten rozmiar w dodatku z 8,5J i nic nie obciera, ale możesz na 1BA mieć troche za wysoko. Wiesz ze rotor 18" nie jest ori? Dlatego raczej nie zobaczysz u nikogo jak siedzi rotor 18" Na tą szerokość wejdzie jeszcze opona 225

Edytowane przez edraven

Opublikowano

Wiem ze nie jest ori bo to replika, w moim wypadku wchodzi tylko w gre 245/40 i max 18" bo tak stoi w Briefie a w niemczech na to bardzo patrzą. planuje jakieś springi zeby ciutke obnizyc

Opublikowano

Mogę wstawić potem zdjęcie jak wyglada na 18 i zwykły zawias. Ale inne felgi