Blancoo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam. W te zimowe dni, zauwazylem ze w moim aucie, strasznie paruja szyby, zwlaszcza tylnie boczne. I mam pytanie jak ustawic climatronic, aby szyby nie parowaly? Drugi problem, póki nie włącze tej strzałki nad przyciskiem ECON , to z kratek prawie nic nie leci. (ustawienie dmuchawy na MAX i slychac ze w srodku konsoli tak jakby dmuchalo a natomiast z kratek nic nie leci.) Wlaczajac tryb ECON , nie ma roznicy w zachowaniu w pracy klimy. Czy to normalne zachowanie climatronica? Wiem że mam do wymiany czujnik temperatury silnika, i kolejne pytanie, czy on ma zwiazek z praca klimatyzacji?
Fr0styyy. Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pewnie klapy nawiewów się zablokowały.
Slawek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam. W te zimowe dni, zauwazylem ze w moim aucie, strasznie paruja szyby, zwlaszcza tylnie boczne. I mam pytanie jak ustawic climatronic, aby szyby nie parowaly? Drugi problem, póki nie włącze tej strzałki nad przyciskiem ECON , to z kratek prawie nic nie leci. (ustawienie dmuchawy na MAX i slychac ze w srodku konsoli tak jakby dmuchalo a natomiast z kratek nic nie leci.) Wlaczajac tryb ECON , nie ma roznicy w zachowaniu w pracy klimy. Czy to normalne zachowanie climatronica? Wiem że mam do wymiany czujnik temperatury silnika, i kolejne pytanie, czy on ma zwiazek z praca klimatyzacji? Jak zamykasz obieg powietrza wewnątrz to normalne że szyby parują. A jakie masz błędy w sterowniku klimatyzacji? Na jakich ustawieniach działasz - AUTO czy manualnie?
jakubekk Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 jak masz VAGa to możesz zrobić adaptacje klap climatronica, bo tak jak kolega wyżej napisał mogły się zablokować
Rekomendowane odpowiedzi