msyogi0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witam mam pytanie, gdy chcę użyć tylnej wycieraczki i spryskiwacza, płyn wycieka mi mniej wiecej w tym miejscu gdzie trzymam lewą nogę, niedaleko pedału sprzęgła, dużo jest rozbierania żeby to naprawić ?
misiek95 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 2 srubki zeby ściągnąć ten plastik obok wajchy do maski i jeżeli bedzie trzeba to 1 śrubka od plastiku na ktorym trzymasz lewą noge. Tam pewnie rozpięło się to złącze i dlatego Ci wycieka. 2 minuty roboty jak na moje oko
msyogi0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 ok, dzieki kolego za szybką odpowiedź
Adrianus1980 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 2 srubki zeby ściągnąć ten plastik obok wajchy do maski i jeżeli bedzie trzeba to 1 śrubka od plastiku na ktorym trzymasz lewą noge. Tam pewnie rozpięło się to złącze i dlatego Ci wycieka. 2 minuty roboty jak na moje oko Przydało by się opalarką podsuszyć gąbkę bo pewnie jest przesiąknięta płynem. Ja ściągałem fotel i podnosiłem wykładzine.
misiek95 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 2 srubki zeby ściągnąć ten plastik obok wajchy do maski i jeżeli bedzie trzeba to 1 śrubka od plastiku na ktorym trzymasz lewą noge. Tam pewnie rozpięło się to złącze i dlatego Ci wycieka. 2 minuty roboty jak na moje oko Przydało by się opalarką podsuszyć gąbkę bo pewnie jest przesiąknięta płynem. Ja ściągałem fotel i podnosiłem wykładzine. Słusznie. Mi się ten węzyk rozpiął ale w bagażniku pod boczkiem i tam też było ciekawe bajorko:decayed:
msyogi0 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Opublikowano 26 Maja 2014 Miałem tydzien temu ten sam problem, mi puściło pod nogami przy pedalach, po podłączeniu zauważyłem ze ciśnienie jest dosyć spore i wywala mi wężyk przy wycieraczce na klapie bagażnika, okazało sie ze zapieczoną mam dyszę w spryskiwaczy, wie ktos ile to moze kosztować?
Rekomendowane odpowiedzi