risones Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam ostatnio pare razy nie chcial mi sie wlączyc nawiew bylo to rano i zawsze gdy byl przymrozek jak jest + to jest ok, wirnik nie przymarza bo jak pewnego razu nie chcial ruszyc rozebralem podszybie wyjolem filtr i wirnik krecil sie leciutko bez zadnych oporow, macie jakies pomysly? bo w czasie mrozow bez nawiewu nie idzie jechac pozdrawiam
rafal9119 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 szukaj przyczyny w dmuchawie a nie w tym wirniku co jest pod filtrem.
MisilYE Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 sprawdź czy nie ma błędów na vag-u, może klapy od nawiewów się nie otwierają
risones Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Rafal sory za glupie pyt ale czy ten wirnik pod filtrem to nie dmuchawa? MisilYE otwierają sie jak wlaczam nawiew to na klimatroniku pojawiaja sie kreski klapki sie otwieraja bo wsadzalem przez nie drut zeby pokrecic wetylatorem bo myslalem ze jestt zatarty
daniel84k Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Mam podobny problem: ustawiam nawiew na maxa i nic Sprawdziłem bezpiecznik i jest ok, słyszę jak klapki pracują. Jutro sprawdzę filtr kabinowy i klapkę świeżego powietrza. Czy ktoś ma jakiś pomysł ?
rafal9119 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 sory to jest to samo tylko nie czepiaj się samego wiatraka tylko tego co jest w srodku. rozumiesz teraz? szczotki idt.
MisilYE Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 u mnie niby wszystko chodziło,wentylator i klapy tylko nie wszystkie.wymieniłem dwa silniczki od klap .
Fr0styyy. Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Sprawdź błędy w klimatorniku. Możesz też zobaczyć dmuchawę pod schowkiem pasażera.
daniel84k Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dzięki za porady, problem był banalny i został rozwiązany, zaśniedziałe styki w kostce dmuchawy za schowkiem, przeczyściłem i śmiga
Rekomendowane odpowiedzi