Dragan Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Przy połączeniu przez bluetooth telefonu do rns jest bardzo głośny sygnał połączenia - chodzi o tzw dong. To samo przy rozłączaniu. Ściszenie nic nie pomaga ponieważ przy ponownym połączeniu/uruchomieniu auta głośność jest ta sama. Nie chodzi o głośność dźwięku rozmowy czy też "voice command" bo je mam ściszone i są ok. Problem tylko z dongiem sygnalizującym połączenie/rozłączenie bluetootha. Sprawdzałem dzisiaj problem w innej B7 i dźwięk podłączenia bluetooth jest dużo ciszej. Dzięki za pomoc. Znalazłem podobne wątki na zagranicznych forach ale tam nie poradzili sobie z problemem.
Piotrek81 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 mam to samo:facepalm:wsiadam do auta i pierwsze co robie,po zapaleniu ,przyciszam pokretlem radio,wtedy dzwiek jest w miare ciychy:grin:
Dragan Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udało mi się to wczoraj naprawić. Niestety problem w tym, że nie wiem, która z opcji spowodowała wyciszenie. Najbardziej prawdopodobna to prawy przycisk na kierownicy (voice command) + pokrętło od głośności.
Piotrek81 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udało mi się to wczoraj naprawić. Niestety problem w tym, że nie wiem, która z opcji spowodowała wyciszenie. Najbardziej prawdopodobna to prawy przycisk na kierownicy (voice command) + pokrętło od głośności. :facepalm:kurde,nie mam kierownicy multifunkcyjnej..
Rekomendowane odpowiedzi