Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

KARCHER K 5.700 poleca ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić myjkę nie tylko do mycia auta ale tez do zatluszczonych powierzchni. Da radę ta myjka?

K 5.700 myjka KARCHER pianownica zestaw 7.700 (3767376129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Spokojnie da radę mam taką samą. Dałem 950zł na promocji w Castoramie. Przy myciu samochodu sprawdza się rewelacyjnie.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki jeszcze popatrze w markecie może faktycznie taniej będzie :)

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Opublikowano

Powiem Ci że jak jadę teraz na myjnię samoobsługową to mam wrażenie że mój ma większe pierd********

Opublikowano
  • Autor

Na myjce to teraz w zimę nie ma szans u nas umyć auta :/ no zobaczymy jak będzie :)

Opublikowano

Zapewniam że nie będziesz żałował. Ja sam długo zastanawiałem się co brać. Padło na ten model i jest w 100% zadowolony w okresie letnim używam bardzo często nie tylko do samochodu. Gwarancje mam chyba na 3 lata. Wąż jest długi bo chyba 10m. Tylko poszukaj gdzieś indziej bo za pewne idzie kupić taniej.

Opublikowano
  • Autor

Gwarancje będę miał pewnie tak czy siak na rok bo FV bedzie ;) ale taniej nie znalazłem nic:/

Opublikowano
  • Autor

Tu na FV nie ma gwarancji ;) jutro będę dzwonił do gościa co i jak:) a jakiej aktywnej piany używasz?

Opublikowano

Mówiłem ogólnie o tym modelu 5.600 link był przypadkowy. Po prostu ten model jest tańszy sporo a różni się tylko właśnie tym bębnem. Piany używam Valet Pro Snow Natural

Opublikowano

ja jeszcze polecam podjechać do castoramy, mają czasem egzemplarze testowe i ja tak mojemu Tacie kupiłem model 7.65 bodajże za 1300zł brutto.

Ma naprawdę moc :)

Opublikowano

W przypadku Karchera w tańszych modelach są plastikowe pompy. Dopiero od modelu serii 5... wzwyż są pompy aluminiowe

Opublikowano
  • Autor

Te egzemplarze testowe są wystawione czy trzeba pytać o nie?

Opublikowano

Szanujący się Men auto i żonę myje ręcznie gąbeczką i z uczuciem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj padła moja myjka B&D po 6latach użytkowania. Myślałem o K5700 żeby teraz wziąć, ale widzę że ludzie też chwalą myjki LAVORa, ma ktoś jakieś doświadczenie z tymi myjkami? marcintuchola​, kupiłeś tego karchera 5700?

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem i jestem bardzo zadowolony ;) polecam z czystym sumieniem, jedynie co mnie wkurza to plastikowy wąż ;)

Opublikowano

Też taką mam i do mycia auta bardzo ok tylko tak wcześniej miałem starszy model 670M powiem wytrzymał bez awarii dobre 10 o ile dobrze pamiętam jak nie dłużej i muszę powiedzieć, że wykonanie tego starszego modelu było lepsze plastiki lepszej jakości wąż jakiś taki "miękkszt" się wydaje lepiej się go zwija na bęben i ogólnie konstrukcja bardziej stabilna, ale ogólnie porównanie cena do jakości jeśli chodzi o model 5.700 to polecam jakiś pół roku temu dałem w DE około 230euro :wink:

Opublikowano

Jak z cisniem jest w tym karcherze? Bo w moim poprzednim B&D jak mylem kostke brukową to dosyc blisko musialem przykładać i dlugo trwalo mycie calego podworka a troche tej kostki jest u mnie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co sądzicie o myjkach LAVOR? Używa ktoś?

Opublikowano

Czy ktoś z Was używa tej dokładki do karchera do czyszczenia powierzchni płaskich T Racer T-250? Warto dopłacać do niej czy niezbyt?