pstan Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Panowie polecicie jakiś sprawdzony zakład w okolicach Warszawy gdzie mógłbym założyć instalacje gazową do swojego AVJ po chipie na 187KM. O co pytać/nalegać, na co zwrócić uwagę i może jakiś orientacyjny koszt aby nie dać się nabić w butelkę PS To prawda że po założeniu instalacji padają cewki w tym silniku, nigdy wcześniej nie miałem autka z gazem dlatego wolę was zapytać Z góry dzięki
waldiosa Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zaloguj się na forum LPG i poczytaj posty na temat 1.8t. Wszystko tam znajdziesz na temat gratów i polecane zakłady. Jestem przed założeniem, ale u mnie idzie instalacja pod 230-240 km. Pod twoją moc bym widział coś pokroju: sterownik LPG Tech lub Stag, reduktor KME Silver a mocniejszy KME Gold lub AC R01 250 do tego wtryski chyba już Hana niebieska, bo zielona to na granicy wydajności lub Barracuda ewentualnie mocniejszy Dragon bo Hanki ostatnio są niepewne. Powodzenia
Galetto Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Kolego jednak poczytaj jeszcze trochę to forum LPG bo polecasz Barracude, a odradzasz Hanę zieloną, a to taka sama wydajność.
adrian998998 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Odezwij sie do kolegi Juby_P on instalacje w 1.8t zakłada i bez problemu sie jezdzi.
waldiosa Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Galetto, niektórzy gazownicy twierdzą, że Barracuda jest substytutem Hanki czerwonej. Ale w tym co piszesz może i jest trochę prawdy bo i takie opinie słyszałem, że nie dadzą rady czerwonym.
Galetto Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oczywiście, że jest bo zastosowano w niej dysze. Bez dyszy Barracuda=Hana zielona.
Rekomendowane odpowiedzi