Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Test zdolności przedsiębiorczych, potrzebny psycholog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję takich testów, ponieważ w styczniu czeka mnie taka przyjemność i warto by było wypaść dobrze.

A może ktoś pracuje w takiej instytucji co tak testują ludzi :D

---------- Post dopisany 29-12-2013 at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany 17-12-2013 at 21:16 ----------

nikt nic nie wie ??

Opublikowano

Rozumiem, że masz w planie dotację, tak? Nie martw się takim testem - to tylko krótka pogadanka z psychologiem i wypełnienie kilku kartek. Nie musisz się specjalnie do tego przygotowywać - po prostu testy mają zweryfikować Twój sposób myślenia;)

Opublikowano

Tak staram się o dotację. Przeszedłem 1 etap tj. wniosek, byłem na spotkaniu z psychologiem i teraz w styczniu mam ten nieszczęsny test po którym odpadnie 40 osób. :/

Opublikowano

Testy są różne, nie ma szablonu. Poczytaj w necie, idź do UP po broszurki, tak piszą o podstawach biznesu.

Opublikowano

W necie nic konkretnego nie znalazłem.

Opublikowano

jest jakiś psycholog w klubie????? (pytam sie poważnie) ostatecznie może być psychiatra :)

---------- Post dopisany 22-01-2014 at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2014 at 19:03 ----------

upppp.

---------- Post dopisany 23-01-2014 at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany 22-01-2014 at 19:07 ----------

nie ma żadnego psychologa w klubie ??

Opublikowano

Same świry... ;)

Wysłane z mojego Trooper_X55

Opublikowano

to może któryś się leczy to niech da namiar :D