Bartek85 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 witam! tak jak w temacie! wymieniałem żarówkę mijania i mi się gdzieś zgubiła ta zapinka druciana co trzyma żarówkę? gdzie to mogę dostać?
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tylko na szrocie lub jak ktoś ma rozbity reflektor daj ogłoszenie w odpowiednim dziale a jak się postarasz to dorobisz Sobie taki drucik ,nic trudnego
Bartek85 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tylko na szrocie lub jak ktoś ma rozbity reflektor daj ogłoszenie w odpowiednim dziale a jak się postarasz to dorobisz Sobie taki drucik ,nic trudnego chyba nie dam rady tego sam zrobić
HiRide Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tylko na szrocie lub jak ktoś ma rozbity reflektor daj ogłoszenie w odpowiednim dziale a jak się postarasz to dorobisz Sobie taki drucik ,nic trudnego chyba nie dam rady tego sam zrobić czas najwyzszy wkroczyc do grona rezaczow firmy AUDI A juz tymbardziej jesli chodzi o drucik
domelq Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 w ASO to może Ci wygną taki drucik i skasują 150 PLN :polew: Także lepiej weź i sam wygnij, a jak Ci nie wyjdzie to poszukasz na szrotach
kepasa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Sprawdziłem w ASO nie występuje sam drucik więc pozostaje dorobic lub szrot
domelq Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Szkoda czasu na szukanie. Jak Ci się nie uda dorobić to wtedy można tracić czas, jeździć i szukać
Bartek85 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A sam nie dasz rady dorobić? nie wiem czy to takie proste jest! ale sobie kuźwa narobiłem kłopotu
Rekomendowane odpowiedzi