kamilp Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam.Nie działa mi tylna wycieraczka, szukam po allegr... , czy on tylko będzie pasować od a4 b5 , czy i np od 80 b4 , a3 ? Wie ktoś coś na ten temat ?
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 silniczek na krótko podpinałeś....??
kamilp Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie , masz rację, masz jakiś schemacik które to kable zasilania... ?
jihaad Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-silniczka-tylnej-wycieraczki-nowszych-modeli-przedlifta-96-97-a-257546/
zib0l Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nagle przestala dzialac? Mi stanela w polowie szyby i zero odzewu, myslalem ze moze silniczek sie spalil, bezpieczbik byl ok, okazalo sie ze wina byl syf w zebatkach, po wyczyszczeniu nasmarowaniu, dziala jak nowa;)
kamilp Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 U mnie się zepsuł jakoś w tamtą zimę.Czyli dwa zewnętrzne to zasilanie,ok sprawdzę jutro.
jihaad Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tak, zewnetrzne to stałe zasilanie po stacyjce, wewnetrzne to sterowanie. Jeśli zasilanie będzie, sprawdź sterowanie. Jesli wszystko jest, to nie ma sensu dalej sie bawić wg. mnie. Masz ten sam rocznik i zapewne ten sam silnik co ja, więc nie łatwo będzie go znaleźć, a nowszy wiąże się z przeróbką, którą opisałem. Polecam kupić ten sam co ja (nowy) i do tego ramię jak w najnowszych VAGach i będzie ładnie oraz bezproblemowo prawdopodobnie do końca życia tego auta.
Rekomendowane odpowiedzi