Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AML] Świstakowóz czyli widlasta szóstka w Avancie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Chciałbym wam zaprezentować moje nowo nabyte autko. :wink: Zostało kupione nie cały miesiąc temu i chyba czas je zaprezentować :D

Może pokażę na początek czym jeździłem wcześniej.

6c5d39e99d3a.jpg

45b61d46e492.jpg

3f15c8393486.jpg

1.2 8V 75 km ! :banan: Autko szatan, wlewało się benzynki i ganiał jak opętany. Jednak nadszedł czas na coś nowszego i mocniejszego a mianowicie B5'tka 2.4 V6'óstka po lifcie. :kox:

Pierwsza rejestracja 20.07.2000 a w kraju 21.11.2013.

Wyposażenie:

- V6 najważniejsze :naughty:

- klimka

- telefon

- grzane taborety

- 2x szyba elektryka

- felga 17"

- sprężyny obniżające

- ESP i tego typu pierdoły

- i inne duperele

Plany na rok 2014/2015

- kubły recaro

- navi

- zrobienie szybek z tyłu w elektryce

- body od S'ki

- przyciemnienie szybek

- felga 18"

- zmiana listw zewnętrznych (ta pseudo guma)

- kiera od S'ki

- rekin na dachu ZROBIONE

- gałka od 3'ki

- pokombinować cos z wydechem

- może jakiś zawias

- lotka na klapę ala RS

- grill RS

i to chyba wsio :decayed:

No i w najbliższym czasie wymiana rozrządu, przy okazji termostatu. To co zostało zrobione to wymieniony olej w silniku i płyn chłodzący.

Kozak autko, kocham je! :banan3:

Czas na fotoski :kox:

50dbb42d4c3b.jpg

6d18f78de4f6.jpg

14579713b1b5.jpg

7ab755d253e1.jpg

e056980168af.jpg

Opublikowano

Fajna,wrzuć fotki wnętrza,pozdro z kętrzyna:wink:

Opublikowano
  • Autor

Podziękował, jutro postaram się wrzucić fotki wnętrza. ;)

Pytanie z innej bajki, kupował ktoś w Auto Land'dzie albo w Inter Cars'ie te dolne czarne listwy (pseudo gumowe) drzwiowe? Jeśli tak jaka cena ich jest?

Opublikowano

Kolejne V6, witamy :) powodzonka w modzeniu i co by sie sprawowala :D

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

No fajna sztuka ladnie wyglada z tymi chrmami powodzonka pozdrawiam:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, jutro może znajdę trochę czasu to ogarnę w środku i zdjęcia podrzucę.

Pytanko z innej bajki, jakie żarówki pakować w reflektory? Te co mam cały ch*j w nocy dają... Kilka m przed samochodem świecą. Polecacie coś konkretnego i jaka cena mniej więcej takiej żaróweczki?

Opublikowano

Bardzo ładne auto kolego, lusterka mega sie komponują z relingami i obwódkami szyb. Aż sam sie zastanawiam nad takimi :kox: Odpowiadając na twoje pytania to z tymi gumowymi listwami żeby je kupić to trzeba sie sporo wykosztować za nówki. Też mam ten sam problem i rozważam progi z S4, żeby móc wyrzucić te listwy i mieć spokój:decayed: Co do żarówek to powiem Ci że mam auto z tego samego roku i jak wymieniałem soczewki na bixenon to po wyjęciu moich okazało się że odbłyśniki są wyjechane jak pięty Jezusa:grin: dlatego nawet najlepsza żarówka nie ułatwi Ci jazdy w nocy. Ze swojej strony polecam bixenon:hi:

Opublikowano

ładne auto, jak sie zagłebisz w forum to będzie coś z tego, o ile nie sprzedasz zanim cos ruszy:decayed:

Bardzo ładne auto kolego, lusterka mega sie komponują z relingami i obwódkami szyb. Aż sam sie zastanawiam nad takimi :kox: Odpowiadając na twoje pytania to z tymi gumowymi listwami żeby je kupić to trzeba sie sporo wykosztować za nówki. Też mam ten sam problem i rozważam progi z S4, żeby móc wyrzucić te listwy i mieć spokój:decayed: Co do żarówek to powiem Ci że mam auto z tego samego roku i jak wymieniałem soczewki na bixenon to po wyjęciu moich okazało się że odbłyśniki są wyjechane jak pięty Jezusa:grin: dlatego nawet najlepsza żarówka nie ułatwi Ci jazdy w nocy. Ze swojej strony polecam bixenon:hi:

progi S4 dobra sprawa ale bez listw to drogi gips, bo dochodzi Ci malowanie 4 drzwi do srodkowej listwy oraz błotników do listwy:wink:

Opublikowano
Dzięki, jutro może znajdę trochę czasu to ogarnę w środku i zdjęcia podrzucę.

Pytanko z innej bajki, jakie żarówki pakować w reflektory? Te co mam cały ch*j w nocy dają... Kilka m przed samochodem świecą. Polecacie coś konkretnego i jaka cena mniej więcej takiej żaróweczki?

Nie baw się w żaróweczki tylko montuj xenon a najlepiej bixenon:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pany a powiedzcie co to za zestaw ŻARÓWKI XENON EFFECT 4x H7 2x W5W Audi A4 B5 Lift (3770704911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Mi osobiście nie widzi się rezanie na bixenon :naughty: ale poszło zapytanie w sprawie tego do jednego z forumowiczów, no ale ewentualnie jak ten zestaw? Poprawi widoczność?

Opublikowano

ładny Avancik :D Gratki :D

Opublikowano
Pany a powiedzcie co to za zestaw ŻARÓWKI XENON EFFECT 4x H7 2x W5W Audi A4 B5 Lift (3770704911) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ? Mi osobiście nie widzi się rezanie na bixenon :naughty: ale poszło zapytanie w sprawie tego do jednego z forumowiczów, no ale ewentualnie jak ten zestaw? Poprawi widoczność?

zestaw szajskich żaróweczek które nie mają polotu do najtańszego HID:wink: bixenon nie ma sobie równych w B5 pod względem ilości światła:wink:

Opublikowano

Jak już chcesz zainwestować w żarówki to Philips Blue Vision :wink:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

PUSZEK :decayed:

64ea444deb72.jpg
7d52d5300f19.jpg

---------- Post dopisany 02-02-2014 at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany 13-01-2014 at 15:06 ----------

Siema, fotki z wnętrza zapodam jutro gdyż będę skręcał środek bo trochę rozebrany mam :kox: . Mam takie 3 fotki... Z piątku na sobotę padał deszcz i tak o to sobie trochę przymarzło. :decayed:

44ac157a643b.jpg
89a48d3e92a7.jpg
e9a4fcdd9102.jpg

---------- Post dopisany 01-07-2014 at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany 02-02-2014 at 23:07 ----------Siemanooo :decayed: Trochę się zakurzyło, na 18 stronie temacior był :naughty: Akcja 'trochę przelot' , ze środkowego usunięta 'wata' a końcowy cały pusty, ale tak czy siak środkowy będę musiał przelotowy wsadzić. Mogłem bardziej mu dać ale trochę zamuliłem, przy parcie 2 trochę agresywniej byndzie :decayed:

Siemano. :decayed:

Na razie przy Audi nic się nie dzieje konkretnego, na wiosę spróbuje co nie co zrobić, wpierw listwy dolne ogarnąć drugie, tarcze and klocki, amory, i koło jakieś 18". Nie dawno wymieniony został rozrząd, płyn w chłodnicy i na dniach wymienie olej i filtr. Przeszedł jeszcze małą modyfikację wydechu ale myślę że na tym nie zakończę. :)

Edytowane przez Świstak.

Opublikowano

Prezes po tej scanii w tle dobrze Cie kojarze z forum wagaciezka.com?

Opublikowano
  • Autor

Zgadza się. :D

Opublikowano

załóż żarówki OSRAM coś tam +110 ja mam i jetem zadowolony zapłaciłem 115zł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siemanko. Dziś docelowo wydech ukończony. Czekamy na wiosnę wtedy zaczną się zmiany wizualne bo na zime nie ma sensu, ale ma sens gromadzić graty co by na wiosnę poskładać. :D

Edytowane przez Świstak.

Opublikowano

Mrrrrruczyy fajnie :D

Opublikowano

Ładny Avant ;) Przelot robi robotę, świetnie gada :kox: :decayed: