bynionr1 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Proszę o namiary warsztatu z okolic Krakowa,który bez problemu wymieni lampy zwykłe na xenony w a4 b7. DZIĘKI
Cuber Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A masz już takie lampy xenonowe ? Mozesz to zrobić samemu tylko pamietaj ze nie bedziesz mial samopozimowania ich .....
dari555 Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Ja podepnę się do tematu, czy w monim b7 napewno nie będzie problebu z montażem xenonów HID takich jak na allegro sprzedają za 350 zł? Pytam się bo oddzwoniłem trochę parę zakładów które montują xenony i znalazłem tylko jeden który się tego podejmie w Kielcach. Ogólnie mówili że mieli kiedyś problem z A3 z 2003 roku, zapalała się lampka ABS i nie mogli sobie z tym poradzic, doszło do jakieś awarii elektroniki w Audi przez to że lipny chiński zestaw przetwornic strasznie siał po instalacji. Ale to było w A3, a w A4 nie wiem... dlatego pytam, bo nie chcę sobie popsuc autka.... a na orginały na razie nie mam szmalu... proszę o pomoc...
dari555 Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Czy ktoś mi pomoże... bo nie wiem czy decydować się na xenony w miejsce orginalnych żarówek
urbik Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 W b7 brak xenonów Sądziłem, że to już standar czyli jak nie xenon to bixenon !
dari555 Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 no akurat moja wersja była tańsza czyli brak xenonów, podgrzewanych foteli, skóry, nawigacji, radia ze sterowaniem w kierownicy i asr.
urbik Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 no akurat moja wersja była tańsza czyli brak xenonów, podgrzewanych foteli, skóry, nawigacji, radia ze sterowaniem w kierownicy i asr. Ale nadal mnie to zastanawia, że b7 i w dodatku z 2007
Coltrane Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 jak efekty ?? dorwałeś kogoś kto to zrobił ? możesz pochwalić się efektami ? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi