Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Cyrk z wolnymi obrotami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten co łączy przepustnicę z tym dolotem za przepustnicą.

Opublikowano

Jest na forum info jak ustawić immo w sterowniku ECU, sam to robiłem wg wskazówek w tego forum, kilka minut roboty.

Opublikowano
Jest na forum info jak ustawić immo w sterowniku ECU, sam to robiłem wg wskazówek w tego forum, kilka minut roboty.

podrzuc w którym to miejscu

Opublikowano

25-immo

02-odczyt błędów

05-kasowanie błędów

10-adaptacja

000-kanał

potwierdzasz

Opublikowano

ja obroty juz mam spoko nawet na gazie . dzis znalazlem te dziwne stuki mam peknieta lape skrzyni pekla tak ze lezy poprostu na poduszcze . a odnosnie kompa dzis nie widzialem sie z tym moim elektronikiem ale jutro zapytam co i jak wiec mysle ze damy rade .Pozdro chlopaki

Opublikowano
  • Autor

VAG-COM-em da sie to jest do ogarniecia trzeba tylko pin który jest na kluczykach lub pod licznikiem

Opublikowano

W rocznikach bodaj do 98r. immo jest w ECU a nie w liczniku, dlatego nie rozumiem w jakim celu potrzebny pin licznika.

Opublikowano

za licznikiem macie puszke immo pisze:)

Opublikowano

mylicie się immo jest schowane poniżej kierownicy tam gdzie są dodatkowe bezpieczniki i przekaźniki(one są po lewej, natomiast immo jest po prawej w takiej białej obudowie. Oczywiście mówie tu o rocznikach do 97r.

Opublikowano
  • Autor
W rocznikach bodaj do 98r. immo jest w ECU a nie w liczniku, dlatego nie rozumiem w jakim celu potrzebny pin licznika.
\

żeby zaprogramować immo trzeba się zalogować do licznika a do tego potrzeby jest PIN

Opublikowano

dardit proszę nie mieszaj chłopakom, immo w ich rocznikach niema w liczniku i wcale nie trzeba się do niego logować.

Opublikowano

no ja już napisałem ale widać nic to nie dało :)

Opublikowano

w fisach chyba jest prawda?? w liczniku tzn w lifcie

Opublikowano

w lifcie jest w liczniku. Ja mam FISa przedliftowego i immo mam osobno jak wyżej napisałem.

Opublikowano

Dobra Panowie ja juz wymienilem wszystko urwana lape mialem od skrzyni itd ogolnie 700zl dolozylem teraz i nic zostal komp w poniedzialek jade znalazlem od angola niestety ale te same numery i bede wiedzial:)

Opublikowano

to nic ważne że numery się zgadzają, a za ile udało Ci się znaleźć. ja mam kompa za 200zł pod moje numery

Opublikowano

ja mam tak ze podepne sprawdze jak nie pomoze to oddaje narazie nie mowil nic o cenie ale max 100zl

Opublikowano

kurde to fajnie masz bo ja nie mam takiej mozliwości za daleko po odbiór osobisty. mam cos u siebie ale gosc chce za kompa 400zł heh a tyle to mu nie dam.

Opublikowano

sluchaj jak moj bedzie dzialal tak samo jak tamten i bedzie ok niby ecu to dam znac i wysle Ci go

Opublikowano

ok tak jak pisałem żeby nie ta końcówka numeru kompa E to bym brał w ciemno. Bo dużo jest z końcówką A, B, a szczególnie D.