Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Cyrk z wolnymi obrotami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siedze teraz na necie troche i szukam możliwych przyczyn. I tak pisza, że wartość podciśnienia według dokumentacji powinna wynosić 32%, a u nas 23-25% to jednak coś musi być z tymi podciśnieniami.

Opublikowano
  • Autor

Jak ja miałem około 30 to miałem szarpnięcia po wymianie przewodu do ecu spadło do 23 i nie ma szarpnięć. Wiec sam już nie wiem

Opublikowano

a ja uwazam ze wsadze jeszcze z 2tys i dalej beda:grin:juz mnie smieszy to;p heheh Ale co poradzic :D:kox:

Opublikowano

własnie się dowiedziałem, ze nie musze mieć kompa z literką E ponieważ częsć ta została wycofana i mogę zastosować z literką T.

Opublikowano

Ale tylko inny masz bo masz ASR wiec ;p malo ich bylo z tego co wiem

Opublikowano

A sterowniki z a6c4 ? Bo ja z takiej mam silnik i kompa z 97r z tego co dowiedziałem sie od sprzedawcy i z tego co widzę.

Opublikowano

tez pasują od a6 c4

Opublikowano

Problem rozwiazany :) auto poli i jezdzi sadzi kilometry jak rolnik kukurydze przyczyna Kable od modulu ktore ida do cewek oparly sie na kolektorze wydechowym poczym sie stopily i rozsadzilo cewke :)

Opublikowano

Ok a Sony dark zrobił ? :) jednego mniej :polew:

Opublikowano

ktos podpowiedzial szukac w ukladzie zaplonowym cewki wymienialem a jednak nie dobre:) jak by ktos chcial mam w dobrych cenach i nie chinole a uzywanych oryginalnych nie brac syf i tyle;p:kox:

Opublikowano

ja jeszcze nie poczekam jak Dawid wszystko porobii da ostatnie potwierdzenie czy szarpania ustaly.

Opublikowano

za niedlugo zapraszm do mnie ;d na warsztat i do Waskivw :)

---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

chlopaki tak dopisze i powiem tak kazdy mowi wez to sprzedaj .... dzis siedze i licze to tyle to tyle itd ale auto ktore zrobilo 50tys km w ciagu roku to nie dziwie sie ma prawo nie sprzedam go chocbym mial wymienic kazdy kabel po koleji nie rzecz polega w tym ze jak sie psuje to sprzedac kupisz kolejne dolozysz i tyle ja wsadzilem kupe kasy 3850zl juz wiec auto moze byc jakie jest ale ma palic skrecac hamowac i ma byc takie ze wstaje leje i jade gdzie trzeba nie poddawajcie sie naprawde . Czesci bede mial na podmianke sluze pomoca ze wysle je na podmianke itd ale licze na zwrot bez oszukiwania i napewno dojdziecie Sony_dark zapraszam moje auto bedzie podatne na to byscie mogli sobie dokonczyc swoje auta i by dzialaly czesci dostepne :) kupywanie jak ja to tamto 100 500zl widzicie kazdego co innego boli ale wymienie i wiem co jest a samochod bedzie w lepszej kondycji wiec dla mnie lepiej ile mam to wkladam a u was moze byc glupota a wiec WaskiVW ma racji troche tam i prosze jeszcze raz sprawdzcie uklad zaplon :kox:

Opublikowano

Dawid podsumuj :)

szarpnięcia ustały ??

winna cewka tak??

Opublikowano

tak jest uklad zaplonowy":)

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

ogolnie wymienilem cewke modul swiece kable i jest git

Opublikowano

no to gratulacje :)

zasłużone zwycięstwo :wink:

ja muszę znaleźć chwile czasu żeby powalczyć

Opublikowano

sluchaj duzo rzeczy moze byc ja juz wymienilem wsio wiec musi dzialac;p napisz co robiles juz

Opublikowano

Dawid moje gratulacje , szkoda tylko że wymieniłeś wszystko od razu , tak można by dojść do tego co faktycznie było powodem szarpania . Ja i tak stawiam na cewkę bo każdy kombinuje żeby ja wymienić na końcu bo jest po prostu droga , a jak ma działać cewka która ma prawie 20 lat?

Wiem miałeś już dość i chciałeś zrobić i mieć spokój , rozumiem i podziwiam , niewielu jest takich co by dołożyli tyle kasy do audi z tego rocznika , masz zrobione i przynajmniej będziesz śmigał spokojnie.

Sondy tez wymieniłeś ?

Pozdrawiam i powodzenia w rozkręcaniu interesu :wink:

Opublikowano

Sondy jutro wymieniam i bedzie naprawde wszystko w najlepszej kondycji .

Ps odnosnie inetresu to zwolamy spocik jakis ;p hahahah a tak powaznie to jestesmy umowieni!!! Pamietaj:)

Opublikowano

Spoko , wpadnę :wink: na razie tipa muszę rozebrać i ocenić czy warto go jeszcze naprawiać , bo jak zobaczyłem jaki był olej w środku to się przeraziłem .

Opublikowano

WaskiVw w sumie tez powinienem Ci podziekowac za pomoc bo porada wiesz zawsze ratuje zycie a drugie ktos mnie uczyl porada 50zl;p wiec hmmm Flaszka:D?:kox: