Skocz do zawartości
IGNOROWANY

jak podłączyć nie ori wzmacniacz i suba ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam audi a4 b8 z radiem concert i głośnikami z podstawowej wersji ngłośnienia. No i jak wiadomo słabo to gra. Ale po starym audi został mi wzmacniasz i sub (nie oryginalny) W starej audi wiedziałem jak to podłączyć i fajnie grało. Ale w b8 mam problem Jak to podłączyć żeby zciszało sie przy wstecznym, albo jak dzwoni telefon? da sie to wszystko jakos ogarnąc? czy to zadziała? Może ktoś doradzić

Opublikowano

Sam jestem ciekaw jak to ugryźć...

---------- Post dopisany 13-01-2014 at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany 07-01-2014 at 21:09 ----------

sikszak czy udało Ci się już podłączyć ten wzmacniacz? Jeśli tak, to może będziesz tak uprzejmy i podzielisz się wiedzą:).

Opublikowano

Jaki masz mocny wzmacniacz i czy suba założyłeś ori w zapasowe koło? Z tego co opisuje aukcja, urządzenie ma funkcję REMOTE, czyli włącza wzmacniacz kiedy załączymy radio. Czy faktycznie to działa?

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ----------

Ten chłopina miał trochę problemów z tym konwerterem Podłączenie konwertera Hollywood HLC-4 4x RCA - elektroda.pl. U Ciebie działa ok?

Opublikowano

Ja kupiłem normalny bez opcji REMOTE i to był błąd bo do dzisiaj nie zdążyłem podłączyć wzmaka pod coś gdzie pojawia się prąd po otwarciu auta więc na razie mam tak, że wzmacniacz się włącza po stacyjce, ale znajomy kupił taki konwerter z funkcją REMOTE i jemu to działa bez problemu też w B8 ma to zamontowane, jeśli chodzi o zabudowę suba to jeszcze nic nie robiłem z braku czasu dlatego ciągle wożę w bagażniku skrzynię z 25cm głośnikiem na pewno będę coś z tym robił bo raz, że z d*py to wygląda a dwa miejsce zajmuje:wink:

Opublikowano

Panowie, a jak wygląda sprawa, żeby podłączyć głośniki pod zewnętrzny wzmacniacz + do tego jakiś subwoofer. Da radę to zrobić bezproblemowo, czy potrzebne są jakieś konwertery?

Opublikowano

Cocco. a przeczytałeś dokładnie co napisane jest w ty wątku? Przecież masz odpowiedź na swoje pytanie, łącznie z linkiem do konwertera.