Gumak Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) OBECNIE WitamPostanowiłem pochwalić się moim sprzętem Jest to:Audi A4 Avant B5 1.8E 125 kmRok produkcji: 1998Wszystko jak na razie w serii :|Wyposażenie: ABS Wspomaganie kierownicy Climatronik Centralny zamek Immobiliser 4 x pp 4 x elektryczne szyby Elektryczne lusterka regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach Autoalarm2013 - wiosnaKoła: Borbet Typ T 15' BiałeInnych modów brak2013 - jesieńKoła: A.T.P Flash 18'Audio:Głosniki: Hertz DSK-130.3Radio: Alpine CDE-9827RRKomora:Pomalowana większość elementów na czarno, a napisy i korki na czerwonoPlany na zimę/wiosnę 2014: Włożenie jakiejś basowej zabudowy do bagaznika lub ori tuby Bose, Zmiana koloru Alufelg, Końcowy wydech (jakiś ładne brzmienie - mam nadzieję, że coś polecicie ), Zawieszenie gwintowane, a w przyszłości AirRide Przymiarka: Pakiet od RS4 jesli sie uda, a jak nie to ogarniecie dokładek i czarnych elementów pod kolor budy oraz dokladka Cupra Lip, Dalsze zmiany pod maską, ale chciałbym pojsc w strone wiekszej mocy a nie tylko estetyki :szczer:BLACK FRONT w I lifcie jakos wygląda to 2014: Na nowej feldze, lecz zostaje ona jak najkrócej gdyż chyba nie będzie konkretu (Tomasson TN4) Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Gumak
wojtas32 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 No ladnie ladnie tylko ten hak razi ,ale jak uzywasz to zostaw przydaly by sie lampki przod zmienily by autko pozdrawiam powodzenia:naughty:
luk88spider Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 plany są więc jest ok:wink: a co do malowania pod maską... przydało by sie psiknąć też pokrywe i dolot filtra żeby był ten sam odcień czarnego. Jedyny minus to taki że nie widać czego ile jest w zbiorniczkach i został jeszcze zbiornik sprysków:decayed: Powodzenia
Gumak Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 plany są więc jest ok:wink: a co do malowania pod maską... przydało by sie psiknąć też pokrywe i dolot filtra żeby był ten sam odcień czarnego. Jedyny minus to taki że nie widać czego ile jest w zbiorniczkach i został jeszcze zbiornik sprysków:decayed:Powodzenia Ogolnie to na wiosne mam zamiar zmienic kolor felg na bialy lub złoty, więc ta czerwień nie bedzie pasowala, więc tez zmienie tam barwy ---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ---------- No ladnie ladnie tylko ten hak razi ,ale jak uzywasz to zostaw przydaly by sie lampki przod zmienily by autko pozdrawiam powodzenia:naughty: Hak na dniach out aaa lampki zmienie też ---------- Post dopisany 12-01-2014 at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany 28-12-2013 at 17:28 ---------- Taka mała zmiana ---------- Post dopisany 30-01-2014 at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 23:47 ---------- Ludziska jaki kolor na felgi wrzucic? bo mam dylemat? tak, zeby do mojej bydu pasowal?
Nectar Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja w Twoim kolorze auta widziałbym koło czarne, ale rantu nie zostawiałbym w połysk tylko też czarny coś takiego
Gumak Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja w Twoim kolorze auta widziałbym koło czarne, ale rantu nie zostawiałbym w połysk tylko też czarny https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/p180x540/1661985_532607763520542_1564170545_n.jpg coś takiego Pomyśle, pomyśle Na chwile obecną w Audi: -Pomalowane środki lamp na czarno oraz delikatne obrysy US (na razie tylko folia), -ramka grillu na czarno, ale zastanawiam się czy OOOO tez nie pomalować, - w międzyczasie ogarniam felgi jeszcze tylko baza do położenia TYLKO JAKA?
Nectar Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 No i bardzo okey ten front wyszedł Czekam na kolejne mody Kiedys miałem identyczną A4 :
Gumak Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Opublikowano 21 Marca 2014 Jakieś aktualne foto Przód poszedł delikatnie w dół po wycięciu i zaklepaniu nadkoli, na tylnej klapie wywalone oznaczenie modelu i silnika a teraz czekam za gratami Na tył wpadnie jeszcze dystans Mile widziane opinie co myslicie o tym wygladzie
prezesik18 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Ładne autko, ładnie siadło koło Z hakiem coś byś zrobił
Gumak Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Opublikowano 21 Marca 2014 Ładne autko, ładnie siadło koło Z hakiem coś byś zrobił Na hak mam klienta, wiec jutro już go nie bedzie Dzieki za miłe słowa
prezesik18 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Mógłbyś powiedzieć jakie masz parametry koła, rozmiar opon i odległość od ziemi do błotnika?
Gumak Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Opublikowano 21 Marca 2014 Felgi wszystkie cztery szrokość 8j, 18', opony na razie przod i tył 225/40, lecz szukam 215/40 na przod Odległość od błotnika to 61 przód, 62 tył
prezesik18 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Ładnie przód usiadł, ja w tamtym sezonie, przy takich samych oponkach z przodu miałem ustawione na 62cm i nieciekawie się jeździło, muszę w rozpórkę górną zainwestować żeby nie gibało w zakrętach
Gumak Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 W aucie staram się cały czas coś zmieniać: -wywalone ramki z rejestracji, -black front - lampy rozklejone i pomalowane na czarny mat, grill odświeżony i także w czarny mat, -gładka tylna klapa - oznaczenia silnika i modelu out, -brak wycieraczki na tylnej klapie,
a4-freunde Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 widziane auto ..... duzo pracy włozone i na żywo wyglada nice:)
Fenrir Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autko bardzo ładne. Szczególnie fele kozackie Ja na Twoim miejscu na początek wstawił bym lampy zespolone z polifta bo różnica na pewno była by ogromna. I kierunki boczne dymione, ale pewnie wolisz je zostawić do kierunków US, kwestia gustu A co do czarnego znaczka na grillu to moim zdaniem kompletnie nie pasuje, szczególnie do białych felg prędzej biały by pasował Podoba mi się też malowanie pod maską, szacun że chciało Ci się to robić, w dodatku 2x
Gumak Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Polerka lakieru zrobiona, przód zszedł około centymetr w dół, poprawione ranty felg, opony przód węższe, wyczyszczony silnik i jakies tam dodatki estetyczne wpadły Wszystko złożyło się tak jak na fotach
kamilus Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 wlasnie niee, swietnie ze utrzymales klimat przedlifta. Jak dla mnie cos nowego, ze tak powiem. Na dzien dzisiejszy to jest wiecej przedliftow z lampami poliftowymi niz ori tak jak byc powinno ew co najwyzej mozna pomyslec nad dzielonymi lampami soczewkowymi z eSy, choc moim zdaniem tak jak jest wyglada bardzo fajnie
Gumak Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 wlasnie niee, swietnie ze utrzymales klimat przedlifta. Jak dla mnie cos nowego, ze tak powiem. Na dzien dzisiejszy to jest wiecej przedliftow z lampami poliftowymi niz ori tak jak byc powinno ew co najwyzej mozna pomyslec nad dzielonymi lampami soczewkowymi z eSy, choc moim zdaniem tak jak jest wyglada bardzo fajnie No własnie chciałem utrzymać klimat przedlifta, lecz soczewki chyba i tak wpadną bo xenon lub bi, bede montował
Rekomendowane odpowiedzi