kamilus Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Czy ktos juz mial podobny przypadek i probowal naprawiac to na wlasna reke ? Probowalem kleic kropelka, a potem sylikon ale juz puscilo... Ma ktos jakas sprawdzona metode jak to naprawic ?
pablo15005 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 http://p.alejka.pl/i2/p_new/27/34/spawanie-plastiku-klej-dwuskladnikowy-super-mocny_0_b.jpg kup sobie jakiś klej dwuskładnikowy i wątpię żeby puściło jak dobrze zwiąże kropelki itp przy tym wymiękają,kleiłem mamuśce karnisz z jakieś matulu uj wie czego i trzyma do dziś, najważniejsze długo trzymać nieruchomo żeby zastygło. U siebie też dolny uchwyt lampy dorabiałem tym klejem.
Magicbattle Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 do plastik mena musisz podjechac to Ci to ogarnie najlepiej
kamilus Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 no wlasnie kumpel tez mi poleca klej dwuskladnikowy i mowi ze nie ma szans puscic. Slyszalem jeszcze o lutowaniu ale sam za to sie nie chce brac bo nie chce spieprzyc roboty ;o Plastik mena czyli do kogo ;d ?
Gniady Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 no wlasnie kumpel tez mi poleca klej dwuskladnikowy i mowi ze nie ma szans puscic. Slyszalem jeszcze o lutowaniu ale sam za to sie nie chce brac bo nie chce spieprzyc roboty ;o Plastik mena czyli do kogo ;d ? Zakład naprawczy czyt. spawanie plastiku
pandamix Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 z tego co wiem to w aso są zestawy naprawcze uchywtów lamp tylko nie wiem czy akurat do b5,do b6 i b7 znalazłem nawet na alledrogo,popytaj
Rekomendowane odpowiedzi