LUKASA4QUATTRO Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam Mam pytanie czy ktos z posiadaczy TDI probowal kiedys zrobic cos wiecej niz tylko program..? Pytam sie gdyz mam 1,9tdi quattro skrzynia 6biegow, zrobilem program i chodzi dosc dobrze ale jak kazdy maniak -a mam za soba przerobienie bmw E46 2,2l benzyna na M3- chcialbym cos wiecej . Na silnikach wolnossacych sie znam nienajgorzej jak chodzi o diesle no coz caly czas sie ucze. Czy ktos z forumowiczow bawils sie kiedys w takie ulepszanie... chodzi mi po glowie wieksza turbina plus pompostryskiwacze zmienic na jakies sportowe.... jeszcze tego tematu do konca nie ogarnolem. Szukam pomocy i przydatnych informacji. Pozdrawiam
letallec Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 furki adamooo. AWX'a podciagnal na ~220KM.
spanky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam Mam pytanie czy ktos z posiadaczy TDI probowal kiedys zrobic cos wiecej niz tylko program..? Pytam sie gdyz mam 1,9tdi quattro skrzynia 6biegow, zrobilem program i chodzi dosc dobrze ale jak kazdy maniak -a mam za soba przerobienie bmw E46 2,2l benzyna na M3- chcialbym cos wiecej . Na silnikach wolnossacych sie znam nienajgorzej jak chodzi o diesle no coz caly czas sie ucze. Czy ktos z forumowiczow bawils sie kiedys w takie ulepszanie... chodzi mi po glowie wieksza turbina plus pompostryskiwacze zmienic na jakies sportowe.... jeszcze tego tematu do konca nie ogarnolem. Szukam pomocy i przydatnych informacji. Pozdrawiam pompki AL,turbo BRD,FMIC i bedzie ~200 PS i plaski niuton ... reszta tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/turbo_chiptuning_i_tuning_mechaniczny-b7.0/ zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi