kiedrus Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam. Po ostrzejszej jeździe cieknie mi płyn gdzieś za silnikiem i pod autem robi się kałuża. Czytałem inne tematy i wiem na pewno że nie cieknie mi z plastikowego trójnika ani z termostatu ani nagrzewnicy.. Jak stoję przed autem i na środku włożę rękę za silnik to czuć mokre. Dostęp tam jest bardzo słaby bo mieści się to "pod szybą". Co to może być? Obstawiam jakiś wąż ale wole się zapytać tutaj może ktoś już tak miał.. Dzięki za odp
jacek70 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Są tam dwa węże od nagrzewnicy , może to któryś z nich ?
kiedrus Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 No całkiem możliwe.. a jest możliwość demontażu tej półki co leży na niej akumulator? bo bardzo ciężko z dostępem tak jest
PrzemekSSP Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Jest możliwość, wyjmujesz akumulator i masz bodajże 2 lub 3 śruby mocujące podstawkę akumulatora.
bolusss Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 kolego ja te weze wyminaielm bez demontowania tej polki
kiedrus Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 a moze ktos opisac dokladnie jak wymienic te weze?
Rekomendowane odpowiedzi