kula Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mam z powodu pewnych znajomości możliwość zakupu nowych felg z dużym upustem. Mam do wyboru produkty firm: AEZ, DOTZ, DEZENT, ENZO Nie mam pojęcia jaką jakość przedstawiają i które z nich mają opinię lepszych lub gorszych. Do tego mam jeszcze jeden mały dylemat - chcę kupić 17tki, 7,5J, 5x112, tylko z jakim ET??? Napiszcie proszę jakie jest ET w ori o szerokości 7,5?Jak znam życie to żadna z felg w/w producentów nie będzie miała identycznego ET jak ori więc proszę napiszcie jaka jest tolerancja tak żeby z jednej strony nie bawić się w dystanse, a z drugiej żeby koło nie wystawało poza obrys nadkola.
kosiniak Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 wszystko jeden pies, beznadziejne, miekkie i ciezkie felgi!! szkoda na nie kasy, kup jakies Roty np.
maki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dużo było na forum na temat ET a felgi najlepiej orginały
topor Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 kup ori i po problemie. mocne ladne i o ET nie bedzies zmusial sie martwic;)
Rekomendowane odpowiedzi