Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Holandia i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ja mam 49km więc napewno na jakiegoś spocika bym się pisał nad tym jeziorkiem :banan:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Witam,

ja mam 49km więc napewno na jakiegoś spocika bym się pisał nad tym jeziorkiem :banan:

Miejscówka ogólnie fajna na bez deszczowe dni(choć nie daleko jest wiadukt pod którym można się schować:facepalm:troche lumpiarsko to zabrzmiało:grin:),parkingów jest tam wiele tyle że nie utwardzone do końca ale obok jest za***iste jeziorko z plażami więc jest i co porobić w lato.Na karty też się można gdzieś wybrać ale wpierw niech się jakaś ekipa wskrzesi z popiołów.To i pomysłów będzie więcej:wink:

---------- Post dopisany 20-02-2014 at 01:57 ---------- Poprzedni post napisany 09-02-2014 at 14:01 ----------

:hi:widać że temat umarł :facepalm: może ktoś chętny na tą sobote??.Będę jechał do Bukowiny mogę jakieś gadżety klubowe dla kogo zakupić:wink:

Opublikowano

Ja w ten weekend jadę do Frankfurtu :(

Opublikowano
  • Autor

A jest tam coś ciekawego do zwiedzenia czy biznesowo:naughty:

Opublikowano

Dokladnie to okolice Frankfurtu, a jadę spotkac sie z innym kumplem ktory przyjedzie ze Szwajcarii, piszac wprost popic trochę :D

Opublikowano
  • Autor

:grin: to miłej popijawy:wink:

Ja też chyba pojade do Niemiec oblukać auto mobile.de

co myślicie??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi ta sobota odpada:/ mam prace do 17 30:-/ ale nl juz podbite przez moja niunie w nowej odmianie;-)

rowniez zycze udanej konsumpcji trunkow alkoholowych:-D

---------- Post dopisany 01-03-2014 at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany 21-02-2014 at 06:46 ----------

I co tak ucichlo panowie:d holandia juz podbita wiec mozna sie niebawem zgadac;-)

Opublikowano
  • Autor

Jak najbardziej miejsce jest do ustalenia,żeby dla każdego było w miarę blisko:wink:.Myślałem że i Belgia się przyłączy ale cisza:facepalm:

Opublikowano

I termin oczywiście:-/ tak jak teraz mialem ranki jutro nocki to w niedziele powinnem miec wolne:-) wiec mozna by wstepnie w nastepna sie ugadac:-)

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sprawy:wink:,można gdzieś bliżej Ciebie tzw w połowie drogi zrobić jeśli i tak we dwóch będziemy cosik organizować:wink:widze ze z zaandam bedziesz jechał wiec gouda utrecht rotterdam.Kwestia do dogadania

Opublikowano

Rotterdam jak najbardziej, moze kijkduin w den haag nad morzem?

https://goo.gl/maps/mkO2P

Opublikowano

jak dla mnie może być w den haag jak najbardziej;) tylko trzeba dobrze ogarnąć;) 9 mi wstępnie pasuje bo ja mam raczej wolne a moja ma na noc wiec jakos koło południu by się można zgadać na trochę jeśli nie wlepią mi niedzieli jako świeto :wink: a w poniedziałek albo wtorek kierunek paryż i bruksela;d

Opublikowano
  • Autor

Miejscówka fajna nad morzem:wink:jestem za:naughty:

Opublikowano

no może być spoko;) ostatnio byłem w okolicy Brendy bo po lapka jechałem;d ale jakoś 15 km wcześniej zjechałem z trasy, to wstępnie można się umówić jakoś na niedziele może godzina 13/14? aczkolwiek nie obiecuje bo ja bede pewny jak dostane w środę lub czwartek grafik czy na-pewno mam wolne;d a jak tam wgl ta furka obejrzałeś?

Opublikowano
  • Autor

W tygodniu możemy dogadać szczegóły żeby się nie szukać nie potrzebnie.Co do auta skończyło się na rozmowie tel. brak komunikacji jak i ochoty sprzedającego zniechęcił mnie do podróży 500km w jedną strone ale nadal szukam może się cosik trafi:wink:

Opublikowano

no tak najlepiej bedzie sie koło środy lub czwartku dograć;) i tez bedę wtedy wiedział jak z grafikiem wyglądam.

prezentowała się dosyć ładnie, ale skoro na wstepie już się dziwnie zachowywał to samo za siebie mówi;) coś na pewno znajdziesz;d

Opublikowano
  • Autor

Mojej drugiej połówce spodobał się pomysł morze:grin:więc raczej na 100% będę bo mi żyć nie da :decayed:

Opublikowano

prawda ze dobry plan :D

Opublikowano
  • Autor

Pewnie że dobry aby nam pogoda dopisała:naughty:

Opublikowano

Będę śledził temat może się dołączę zobaczymy jak będzie z czasem i w ogóle. Wrzućcie jakieś info potem z datą konkretną godz i miejscem. Ja mieszkam w Kudelstaart to jest 28 km od centrum Amsterdamu. 40 od Zaandam'u i 45 od Hagi :wink: