Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Bluetooth Galaxy S3 Android 4.3 rozłącza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moduł: P0 862 335 A

Dotychczas wszystko działało ok. Po ostatniej aktualizacji systemu operacyjnego do wersji 4.3 telefon łączy się z modułem a następnie się rozłącza. Ktoś jeszcze ma podobną konfigurację i w/w problem?

Opublikowano

Mam podobny problem, wcześniej działało poprawnie łączyło i można było rozmawiać. Teraz niby łączy ale nie słychać głosu, czasem można rozmawiać ale przerywa. Muszę wyjąć radio i sprawdzić fizyczne podłączenia, niedawno czyściłem oczko lasera może to jest powodem.

• 3 lata później...
Opublikowano
W dniu 4.01.2014 o 19:20, ems napisał:

Moduł: P0 862 335 A

Dotychczas wszystko działało ok. Po ostatniej aktualizacji systemu operacyjnego do wersji 4.3 telefon łączy się z modułem a następnie się rozłącza. Ktoś jeszcze ma podobną konfigurację i w/w problem?

Kolego, czy udało Ci się zmęczyć ten temat? Mam dokładnie to samo z S5: 

Pozdrawiam
Andrzej

Opublikowano

U mnie pomogło całkowite wyczyszczenie telefonu (wipe). Wcześniej jak mnie rozłączyło to już nie mogłem się połączyć.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam . Mam podobny problem łączy się na rns widać nawet skale sygnału komorkowego siec i po chwili znika a w telefonie informacja ze błąd połączenia. telefon jaki posiadam to samsung galaxy s8. No i znalazłem rozwiązanie...... każdy iphone ma  gówniany BT jak wiadomo ale działa idealnie z RNS-E wiec trzeba się przesiąść na apple :D nowe telefony są za nowe dla RNS-E :(

Edytowane przez macintosh

Opublikowano
Godzinę temu, macintosh napisał:

Witam . Mam podobny problem łączy się na rns widać nawet skale sygnału komorkowego siec i po chwili znika a w telefonie informacja ze błąd połączenia. telefon jaki posiadam to samsung galaxy s8. No i znalazłem rozwiązanie...... każdy iphone ma  gówniany BT jak wiadomo ale działa idealnie z RNS-E wiec trzeba się przesiąść na apple :D nowe telefony są za nowe dla RNS-E :(

Tutaj ma znaczenie oprogramowanie telefonu,na androidzie 8 jak dzwonił telefon to dźwięk dzwonka był w głośnikach radia. Ten sam telefon na androidzie 9 nie ma już dźwięku dzwonka na głośnikach tylko ten standardowy. S8 jakieś problemy z BT miały poza tym.

Poza tym to moduł BT się łączy z telefonem  a nie rns--e. U mnie bns 5.0,moduł BT w wersji S i każdy telefon działa,sprawdzałem na telefonach z przed dekady jak i na współczesnych.

Edytowane przez pila24

Opublikowano
53 minuty temu, pila24 napisał:

Tutaj ma znaczenie oprogramowanie telefonu,na androidzie 8 jak dzwonił telefon to dźwięk dzwonka był w głośnikach radia. Ten sam telefon na androidzie 9 nie ma już dźwięku dzwonka na głośnikach tylko ten standardowy. S8 jakieś problemy z BT miały poza tym.

Poza tym to moduł BT się łączy z telefonem  a nie rns--e. U mnie bns 5.0,moduł BT w wersji S i każdy telefon działa,sprawdzałem na telefonach z przed dekady jak i na współczesnych.

testowałem na s6 edge na a5 na s8 na lg 4c na s7 edge i to samo a każdy iphone czyli 5s x itp nie było problemu

Opublikowano

A jaką masz wersję modułu BT?