janko022 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Głosna praca silnika po wymianie rorzadu jakie przyczyna contitech pomocy
flex78 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 nagraj dźwięk, cały czas czy tylko jak ciepły?, słychać takie miauczenie czy inny dźwięk
janko022 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 To jest tak na ciepłym mruczenie i czuć lekie drgania w środku przed wymiano było ok może pasek rorzadu za mocno napięty pomocy
flex78 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 To ten dźwięk? Audi A4 b5 [ajm] dziwne odgłos z okolicy rozrządu - YouTube
flex78 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Mam (miałem) to samo, po wymianie, wszystko też robiłem na paskach Conti, po przejechaniu ok 10 000 km ucichło, jeszcze słychać ale bardzo cicho, trzeba się wsłuchać. Też drążyłem temat, sprawdzałem rolki, napinacz itd. Podobno paski na początku wydają takie dźwięki (dla mnie to trochę dziwne) ale na dzień dzisiejszy dźwięk się znacznie uspokoił. A wymieniałeś pompę wody, jakiej firmy zakładałeś?
janko022 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 pompa ruvilla zrobiłem 300 km po wymianie będę obserwował i nasłuchiwał
ryszard1977 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 A może silnik już na wykończeniu?
Rekomendowane odpowiedzi