Gość rob Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ... ale jazda, tylko o co :diabelek:
alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 zdeniu a przeczytałeś całą odpowiedź czy tylko tą skierowaną do Ciebie [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 02-01-2007, 23:48 ] a jak myślisz :?: :621: PS. staraj sie nie edytować własnych postów jak już są na nie odpowiedzi :027:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 O CO Q...A CHODZI?? Jaki jest problem?? i zdenia mi tu nie obrazac, bo jest dobry chlop...w potrzenie pomogl
rex Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 @zdeniu @spanky Może i tak Ja tam nie wariuję, swoje głupawe posty nabijam jedynie w "spotach krakowskich", a gdy mam coś merytorycznego do napisania, to staram się to przekazać w innych tematach i niech na tym zostanie [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 02-01-2007, 23:52 ] no i :gitara:
alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 ale ja nie znam zdenia i nie twierdze że on jest zły chłop ale gdy on rzuca kamyczek w moją stronę to ja nie mogę go odrzucić ?? chłopaki wyluzujcie mieliście mi po porstu wytłumaczyć że była zrzuta i ten kto się zrzucił ten jest w klubie a ten co nie zdąrzył to już nie i tyle, dla mnie temat zamknięty
spanky Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 @spanky Może i tak Ja tam nie wariuję, swoje głupawe posty nabijam jedynie w "spotach krakowskich", a gdy mam coś merytorycznego do napisania, to staram się to przekazać w innych tematach i niech na tym zostanie :564:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 i dalej nie wiem o co chodzilo....ehh glupia ta murzyna dzis....
Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 alvaroalvaro78 no to dobrze że wsio :gitara: bo p co kolejna :536: :564:
alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 w skrócie chodziło o to za co część "użytkowników forum" stała się klubowiczami i o to że ta akcja już się zakończyła i tyle... żaden z modów mi tego nie potrafił wytłumaczyć no ale już jest luz chyba że zdeniu jest jeszcze zgrzany :diabel2:
micek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dzisiaj jakies napiecie na forum panuje albo ja mam zj**... humor sam nie wiem.Alvaro tez ma swoja racje bo wszystko latwo przychodzi tym co sie znaja mieszkaja w jednym miescie itp.itd. a co moze taki szary czlowieczek z zadupia zrobic nic...jest zdany tylko na siebie i jak nie bedzie sie rozpychal lokciami to predzej czy pozniej wepchna go po szyje w gow...I znowu sprawdzasie teoria ze kazdy musi byc madrzejszy od drugiegobo ciezko sobie na spokojnie cos wytlumaczyc.Nie mowie tego doslownie tylko ogolem Was nie znam wiec nie moge nic powiedzieci mam cicha nadzieje ze kiedys bede mial okazje pogadac z Wami leb w leb...
alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 dzięki micek widzę że Świerzaki szybciej kumają bezę niż stara gwardia nikogo oczywiście nie obrażając no ale mam nadzieję że będę miał okazję przedyskutować parę spraw ze zdeniem jeżeli pojawi się 13 na spocie...
Gość zdeniu Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 mam cicha nadzieje ze kiedys bede mial okazje pogadac z Wami leb w leb... masz taką możliwość -> http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3454 :621: mam nadzieję że będę miał okazję przedyskutować parę spraw ze zdeniem jeżeli pojawi się 13 na spocie... jeżeli to będzie w okolicach godziny 17-18 to duże szanse że dojadę PS. czy mam na rozmowę pożyczać od GWA kask i może jeszcze jakiś atrybut :?: :622:
alvaro Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2007 no ja w baseballa nie gram a zawsze pałkę worzę... :diabel2: nie no żartuję nie trzeba żadnych atrybutów no chyba że każdy Mod lata jak panowie z twojej fotki to ja się będę musiałprzygotować... dobra szkoda miejsca na serwerze jak dla mnie temat jest zamknięty... :564:
Gość Murzyn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Opublikowano 2 Stycznia 2007 micek, zaraz zaraz....bos teraz pojechal po bandzie!! Ja wszytskich traktuje tak samo, bez wzg na staz w klubie, czy miejsce zamieszkania...pomagam jak moge!!
Rekomendowane odpowiedzi