LustForPower Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wow to czemu nie piszesz do mnie ?? nie lepiej miec pewniaka?? ;0 Lider na Rynku Szkoda, że ten "pewniak" nie przesyła umowy do wglądu przed podpisaniem ---------- Post dopisany at 16:13 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ---------- A jak to jest z wyceną auta przed szkodą. Wiadomo zaniżają. Nie ma na to żadnego sposobu żeby jawnie nie oszukiwali? Zaniżali zawsze będą. Jeśli posiadasz wiedzę w zakresie czytania i interpretacji opinii, sam zauważysz i zweryfikujesz nieprawidłowości. Ew. warto skonsultować z rzeczoznawcą, który wskaże na co zwrócić uwagę. Kolejno odwołanie od tej wartości. Pozdrawiam arielka Wow Arielka osobiste wywody na forum?? nie dostaniesz mojej umowy, bo nie ma takiej opcji... nie jestes moja klientką, a wrecz konkurencja... A Ja byle komu nie przysyłam firmowych dokumentów, a tak pozatym to Ja decyduje z kim wspolpracuje... A na marginesie, jak juz oczerniasz Firme DRB i Mnie, to moze prosze napisz/powtorz na forum co o niej sadzisz??? bo z tego co wiem to chwalilas Ją sobiegdy rozmawialismy przez telefon... Hmmm?? Jeszcze jakiś ciekawe uwagi?? PS. kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie...
arielka Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 Pozostawię bez komentarza ---------- Post dopisany at 23:37 ---------- Poprzedni post napisany at 23:10 ---------- a to kolega LustForPower jest nie wporządku czy jak arielka? Nie miałam na myśli, że ktoś jest nie w porządku. Nie znam "kolegi" LustForPower. Odniosłam się wyłącznie do pewnego epizodu telefonicznego z inicjatywy ww., który to próbował mnie zwerbować, ale odmówił przekazania dokumentów w zakresie umowy z firmą, którą reprezentuje, a której nie chwaliłam, a tylko mam dobre o niej zdanie. To w gestii wyjaśnienia. Żałuję tylko, że takimi jak powyższy, wystąpieniami, może popsuć wizerunek firmy. Pozdrawiam arielka
patryk10015 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 ok ja nie mogę nic na kolegę powiedzieć kontakt telefoniczny miałem dobry i wszystko było ok dlatego wielki plus dla LustForPower
LustForPower Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Dziekuje Bardzo za opinie Patryk i szkoda ze nie moglem pomoc, a Arielce za to ze ma tupet jeszcze pisac takie glupoty. Widze ze Kobieca zawiść- nie wiem jak to mozna nazwac lub określic inaczej nie ma granic/końca. Z mojej strony tyle i polecam sie na przyszlość. Pozdrawiam Michał
patryk10015 Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Opublikowano 12 Lutego 2014 nie ma za co dziękować poprostu oceniłem jak to wszystko wyglądało obiektywnie oczywiście
mlodyabc Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Mi wycenili wrak na 13500 ale oczywiście nie udało się za tyle sprzedać. Sprzedałem za niższą kwotę i oczywiście wypłacili różnicę między kwotą za jaką sprzedałem auto (rynkową) a swoją błędną wyceną.
patryk10015 Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 mnie opcja sprzedaży auta nie interesowała bo włożyłem w te auto za dużo czasu i pieniędzy abym miał teraz się pozbyć go
pawel121 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 I jak kolego wskórał coś doradca od odszkodowań?
patryk10015 Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Opublikowano 19 Lutego 2014 nie firma się poprostu nie chciała podjąć a na własną rękę to tak nie bardzo troche
LustForPower Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 nie firma się poprostu nie chciała podjąć a na własną rękę to tak nie bardzo troche Chciała, tylko nie ma się za bardzo za co wziąć, bo wyliczenia Tu są "prawie" poprawne.... ;/ Jak już wspomniałem Patrykowi telefonicznie... jedyny ratunek teraz to w fakturach/rachunkach... Pozdrawiam
patryk10015 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Opublikowano 20 Lutego 2014 nie firma się poprostu nie chciała podjąć a na własną rękę to tak nie bardzo troche Chciała, tylko nie ma się za bardzo za co wziąć, bo wyliczenia Tu są "prawie" poprawne.... ;/ Jak już wspomniałem Patrykowi telefonicznie... jedyny ratunek teraz to w fakturach/rachunkach... Pozdrawiam dokładnie tak jak kolega mówi musiałem wcześniej coś źle zrozumieć
Rekomendowane odpowiedzi