audib8 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Mieliście jakąś styczność z tą firmą? Internet usiany jest negatywami, reklamami i pozytywnymi opiniami na ten temat. Jako jedynie liczą wiek kalendarzowo a nie rzeczywiście i nie dają mi zwyżki za wiek a zniżki z oc przepisują na ac. Oferta jest kusząca i nieporównywalna z innymi dlatego poważnie się nad nimi zastanawiam. Chociaż rok przeboleć u nich, a później już nie będzie problemu z wiekiem, więc mogę zmienić. Proszę o opinie
LustForPower Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Sproboj isc do tzn Multi Agencji(tam gdzie sa przedstawiciele wszystkich firm) i zeby ci tam wyliczyli, mnie w generali np przeniesli znizki z oc na AC, vw passat 2001 1,8T 150 koni place ze zniszka OC 519 zl(2 raty) a na AC mi dali 790 zl. Jesli chodzi o Liberty to nie polecam, ani zadnych innych Linków. Osobiscie z doswiadczenia wyplat dla poszkodowanych najlepiej placi PZU i Generali(chociaz ostatnio cos im sie pogorszylo). Pozdrawiam
Duch^ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ja za diesla 1.9 w B6 płace 380zł dokupuje NW i mam 447zł za pełny rok.
arielka Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jeśli młody kierowca, You Can Drive - produkt Hestia. Jeśli szkodowy - Benefia. Directy niestety nie mają dobry warunków, mimo że ceny kuszące. Analizowałam OWU LD i przyznam, że na każdym kroku jest ograniczenie. A tzw. bonus za bonus czyli zniżki z OC na AC przepisuje większość TU, o ile uprzednio nie miałeś AC. Pozdrawiam arielka
szaman91 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Także nie polecam, na siłę chcą wcisnąć polisę byleby tylko sprzedać, a jak się skutecznie nie wypowie to straszą windykacją.
marcello1.9 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Miałem w liberty polisę oc+ac i po roku czasu krzyknęli mi taką samą cene jak na początku... Argumentowali to jakimiś wzrostami opłat państwowych... Po krótkiej rozmowie zaproponowali 100zł mniej... i tak przeniosłem sie do link4 i za identyczne warunki zapłaciłem o 700zł mniej.
jioc Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja z pierwszym ubezpieczeniem załapałem się na promocję w PZU "Samochód bez babci" - mniej niż wtedy zapłaciłem dopiero po 4 latach
Rekomendowane odpowiedzi