darek995 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Na bifor przyjedziesz to na wesele będziesz gotów na 100% nikt Cie nie pokona
Arkadiush Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Na bifor przyjedziesz to na wesele będziesz gotów na 100% nikt Cie nie pokona o ile dojedzie na wesele po biforze
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 ej k**wa jego mac..... 31.05.2014 przecie to sierodek weekendu!!! zaliczke puszcze jutro za 2 osoby... napisz mi Kaju jak wyglda sprawa z niemowlakami? jak sa liczeni? na pw, ale jak cos to cisne caly zlot a nie tak jak pisalismy predzej ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- dobra juz docztalem co z dziecmi
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 ej k**wa jego mac..... 31.05.2014 przecie to sierodek weekendu!!!zaliczke puszcze jutro za 2 osoby... napisz mi Kaju jak wyglda sprawa z niemowlakami? jak sa liczeni? na pw, ale jak cos to cisne caly zlot a nie tak jak pisalismy predzej rozesłałem PW wszystkim, od których nie dostałem wpłaty, że jest przesunięcie na 12 czerwca, z oczywistych względów nie zdążyłem edytować posta niemowlaków nie liczymy przyjacielu, ale zaznacz mi to w PW, żebym wiedział, w jakim pokoju Cie ulokować
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 ej k**wa jego mac..... 31.05.2014 przecie to sierodek weekendu!!!zaliczke puszcze jutro za 2 osoby... napisz mi Kaju jak wyglda sprawa z niemowlakami? jak sa liczeni? na pw, ale jak cos to cisne caly zlot a nie tak jak pisalismy predzej ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- dobra juz docztalem co z dziecmi rozumiem, że mój młody będzie miał towarzystwo:decayed:
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 Przemo, to co, wrzucać Cie na liste? moja wątroba Cie pozdrawia!
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 jutro puszcze zaliczke.... wez mi tylko podeslij dane do przelewu na pw ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- ej k**wa jego mac..... 31.05.2014 przecie to sierodek weekendu!!!zaliczke puszcze jutro za 2 osoby... napisz mi Kaju jak wyglda sprawa z niemowlakami? jak sa liczeni? na pw, ale jak cos to cisne caly zlot a nie tak jak pisalismy predzej ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- dobra juz docztalem co z dziecmi rozumiem, że mój młody będzie miał towarzystwo:decayed: szczerze mowiac wolal bym go zostawic w domu z zona oczywiście ale zobaczymy jak to bedzie ---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ---------- Przemo, to co, wrzucać Cie na liste? moja wątroba Cie pozdrawia! ejjj a co do watroby to zebysmy znowu a Kowim nie musieli o 4 w nocy koni do zagrody odprowadzac
Gość Edyta Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 mój jedzie z nami - nie darowałby mi gdybym go nie wzieła:grin:
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 ejjj a co do watroby to zebysmy znowu a Kowim nie musieli o 4 w nocy koni do zagrody odprowadzac Kowi niestety odpada
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 mój jedzie z nami - nie darowałby mi gdybym go nie wzieła:grin: zobaczymy jak bedzie u nas... ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- ejjj a co do watroby to zebysmy znowu a Kowim nie musieli o 4 w nocy koni do zagrody odprowadzac Kowi niestety odpada to sam bede je musial odprowadzac? dobrze ze napeed 4x4 mam juz przetestowany
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 mój jedzie z nami - nie darowałby mi gdybym go nie wzieła:grin: zobaczymy jak bedzie u nas... ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- ejjj a co do watroby to zebysmy znowu a Kowim nie musieli o 4 w nocy koni do zagrody odprowadzac Kowi niestety odpada to sam bede je musial odprowadzac? dobrze ze napeed 4x4 mam juz przetestowany spokojna Twoja rozczochrana - damy rade
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 no to bomba! daj dane do przelewu na pw
kaju Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2014 http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wielkopolski-zapisy-326510/
przemciotorun Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 kurna ja jestem leniwy ale Ty chyba bardziej ide spac narka
przemciotorun Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 dobra, puscilem zaliczke, dopisz mnie + 1
klysek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 kuzwa właśnie sie dowiedziałem ze na zlot bede jechal prosto z UK
Rekomendowane odpowiedzi