Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XV Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Ostrów Wlkp. 8-10.08.2014, czyli OEM+ 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na bifor przyjedziesz to na wesele będziesz gotów na 100% nikt Cie nie pokona :decayed:

Opublikowano
Na bifor przyjedziesz to na wesele będziesz gotów na 100% nikt Cie nie pokona :decayed:

o ile dojedzie na wesele po biforze :decayed:

Opublikowano

ej k**wa jego mac..... 31.05.2014 przecie to sierodek weekendu!!!

zaliczke puszcze jutro za 2 osoby... napisz mi Kaju jak wyglda sprawa z niemowlakami? jak sa liczeni? na pw, ale jak cos to cisne caly zlot a nie tak jak pisalismy predzej

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

dobra juz docztalem co z dziecmi :)

Opublikowano

zaliczke puszcze jutro za 2 osoby... napisz mi Kaju jak wyglda sprawa z niemowlakami? jak sa liczeni? na pw, ale jak cos to cisne caly zlot a nie tak jak pisalismy predzej

rozesłałem PW wszystkim, od których nie dostałem wpłaty, że jest przesunięcie na 12 czerwca, z oczywistych względów :wink: nie zdążyłem edytować posta :wink: niemowlaków nie liczymy przyjacielu, ale zaznacz mi to w PW, żebym wiedział, w jakim pokoju Cie ulokować :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

rozumiem, że mój młody będzie miał towarzystwo:decayed:

Opublikowano

Przemo, to co, wrzucać Cie na liste? :banan::kox: moja wątroba Cie pozdrawia!

Opublikowano

jutro puszcze zaliczke.... wez mi tylko podeslij dane do przelewu na pw

---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

rozumiem, że mój młody będzie miał towarzystwo:decayed:

szczerze mowiac wolal bym go zostawic w domu :) z zona oczywiście :) ale zobaczymy jak to bedzie

---------- Post dopisany at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:07 ----------

Przemo, to co, wrzucać Cie na liste? :banan::kox: moja wątroba Cie pozdrawia!

ejjj a co do watroby to zebysmy znowu a Kowim nie musieli o 4 w nocy koni do zagrody odprowadzac :polew:

Opublikowano

mój jedzie z nami - nie darowałby mi gdybym go nie wzieła:grin:

Opublikowano

ejjj a co do watroby to zebysmy znowu a Kowim nie musieli o 4 w nocy koni do zagrody odprowadzac :polew:

Kowi niestety odpada :sad:

Opublikowano

zobaczymy jak bedzie u nas...

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

to sam bede je musial odprowadzac? dobrze ze napeed 4x4 mam juz przetestowany :decayed:

Opublikowano

zobaczymy jak bedzie u nas...

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ----------

to sam bede je musial odprowadzac? dobrze ze napeed 4x4 mam juz przetestowany :decayed:

spokojna Twoja rozczochrana - damy rade :decayed:

Opublikowano

kurna ja jestem leniwy ale Ty chyba bardziej :decayed: ide spac narka

Opublikowano
:grin:
Opublikowano

wieczorem uzupełnie :wink:

Opublikowano

kuzwa właśnie sie dowiedziałem ze na zlot bede jechal prosto z UK :doh:

Opublikowano

czekam na pw

Opublikowano
czekam na pw

ale o tresci erotycznej :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...