Banan Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 zareklamuj Pana z OLX żeby się nikt nie naciął w przyszłości
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Proszę reklama :-) - https://www.olx.pl/oferta/rns-e-navigation-plus-audi-a4-b6-b7-front-panel-CID5-IDeTE7d.html
Banan Opublikowano 23 Października 2017 Opublikowano 23 Października 2017 Wiedziałem że to o niego chodzi już raz się naciąłem też , ale kupowałem coś osobiście
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 W dniu 23.10.2017 o 09:30, Banan napisał: Wiedziałem że to o niego chodzi już raz się naciąłem też , ale kupowałem coś osobiście To jest nas dwóch a myślę że więcej , wykrzykiwał mi że adwokata powiadomi że go oczerniam a jednak nie tylko ja zostałem oszukany
Krzysiek Krzysztof Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 1 godzinę temu, Banan napisał: Ja na szczęście na 65 zł Ja wtopiłem panel rns-e kompletny bo ta elektronika nie wiem czy moja czy jakiś szrot no i pobranie za usługę he he he 72 zł
done Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Jak wygląda podłączenie anteny dachowej do RNSE. Bo w oryginale w B5 jest bacik wymagający zasilania z radia, natomiast RNSE w oryginale podłączone jest do wzmacniacza antenowego dwoma przewodami. Czy nic nie zakłóca poza miastem?
Rekomendowane odpowiedzi