HaNs Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 masakra , możecie wierzyć albo nie ale grad był wielkości piłek tenisowych.. na śląsku tysiace aut wygląda strasznie... jeszcze nie zarejestrowałem mojej jak nowej B6 a tu taki zonk .. auto ma kilka wgniotek no i co najgorsze szyba pękła w dolnym rogu.. w zwiazku z tym mam pytanko .. o jaką szybe mam pytać? czy da sie odczytać z oryginalnej jaka to była - kolor/solar itp itd..wiem też ze są jakieś laminowane akustyczne szyby oryginalnie jest SEKURIT .. ze znaczkiem audi czy mozna znaleźć taką sekuritkę o tych samych właściwościach identyczną z orygiałem czy szyby OEM jednak sie czymś różnią pozdrawiam aha usuwał ktoś może wgniotki bez lakierowania? jest kilka firm , bardzidibra ponoć w Mesznej i jakaś w Tychach.. goście z innych for pisali ze nie ma śladu po `bojlach` ??
OLO_GDA Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 znajomy robil w warszawie takie usuwanie bez lakierowania i na pewno da rade....
Wąski Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dużo jest firm sprzedających szyby .Podajesz jaką miałeś czy z pasem czy bez i zapewne zielona. Koszt ok 350-400 zł i wklejenie ok 100-150 zł W aso zapewne będzie dużo więcej kosztować.Zrób zdjęcie że autko nie było po wypadku tylko po gradzie .
maki Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Też wymieniałem na nową kupiłem w firmie Jaan polecam
miro_x Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jaan daje też roczną gwarancję na wypadek zbicia szyby. Szybkę bierz zieloną z pasem. I to by było na tyle jeśli chodzi o tym. Koszty takie jak podał waski.
Rekomendowane odpowiedzi