Tobajasz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Wykres mojej A4 po chipie. Dodatkowo wyprogramowane są kolektory ssące. Co sądzicie?
deejay24h Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ciekawe ile ten multi wytrzyma:kwasny: Jak się jeździ ?
Piotrek98igo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 jaka miales usterke? mialo to wplyw na to ze nie ma serii?
Tobajasz Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 Jeśli chodzi o usterkę to miałem uszkodzoną klapkę w kolektorze ssącym. Nowy kolektor to koszt 2 tys więc postanowiłem wyprogramować. Wyczytałem, że w Kreatorze już coś takiego robili więc podjechałem i od ręki wgrali nowy program i przy okazji podkręcili moc. Sądzę, że jeśli będę regularnie serwisował skrzynię to nie powinno być problemów. A jeśli chodzi o moc to leci pierwsza klasa. Spalanie - jazda w mieście na krótkich odcinkach zimą to 12l/100, trasa około 7l/100. Ktoś z was miał może styczność z chipowaniem 2,7 TDI?
Rekomendowane odpowiedzi