michalk88 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 witam. Tak jak w temacie, jakie radyjko spasuje do tego autka? Dobrze by było, gdyby miało cd. Czy np. to radio będzie ok? ODTWARZACZ CD AUDI AUDI A4 A6 CONCERT (3853844604) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. pozdrawiam i dzięki z góry za podpowiedzi.
michalk88 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 czyli kolega radzi, żeby sie zastanowić czy nie kupić zwykłego radia? A czy jakość dźwięku nie będzie gorsza jeśli bym założył zwykłe radio?
grzechas_audi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 nie jestem pewien czy to podejdzie do B5 raczej b6 raczej takie coś AUDI SYMPHONY I - A4 - PANASONIC - KOD - GWARANCJA (3803391086) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. SYMPHONY AUDI A6 B5 Z KOD Sprawne (3803483581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tom A4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 żadne z tych nie pasuje do b5 po pierwsze są 2 din po drugie link nr 2 to radio do a6 i zupełnie nie pasi Radyjko które podał kolega w pierwszym poscie jako jedyne pasuje do b5 p&p bez kombinowania i jest z a6 c5 a nie b6, stare concerty i chorusy radze omijac, mają problem z głośnością tzn uszkodzeniu ulegają procesory i głośność szaleje.
michalk88 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 No to wszystko wiadomo, dzięki Tom A4 za konkretną odpowiedź. Pozdrawiam!
Garet Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja mam jakies Sony, może nie powala ale idealnie pasuje pod podświetlenie, czerwone z białym a design też nie razi, jutro foto..
Tom A4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 wszystko zależy od tego co właścciel chce zamontowac.
michalk88 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ciekawe jak to sony wygląda, ja na dzień dzisiejszy bardziej byłbym za tym, które podałem w pierwszym linku, bo wydaje mi się że takie będzie ładnie wyglądać. A te zaślepki, to jednak już nie to samo. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki, czekam na foto:) a może spróbować naprawić te, które mam teraz? Na dołkach mi się wyłącza, gdy stuka się po panelu przednim, podobnie. A jest to radio audi delta na kasety. Nie wiem co sie bardziej opłaci. Takie kaseciaki widziałem nawet za 50 zl na allegro...
Rekomendowane odpowiedzi