goose Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Witam kolegów, mam takie szybkie pytanko (na forum nie znalazłem) - mianowicie kto mnie nakieruje w miare gdzie mam szukac odpowietrznika od sprzegła. Silnik AFB, manual 6 bieg, quattro Jestem wlasnie na kanale i niestety nie moge go zlokalizowac.... pozdrawiam [br]Dopisany: 15 Sierpień 2008, 18:09_________________________________________________ Witam kolegów, mam takie szybkie pytanko (na forum nie znalazłem) - mianowicie kto mnie nakieruje w miare gdzie mam szukac odpowietrznika od sprzegła. Silnik AFB, manual 6 bieg, quattro Jestem wlasnie na kanale i niestety nie moge go zlokalizowac.... pozdrawiam Witam temat nadal aktualny - ktos moze cos podpowie ??
andrzej_1970 Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Od zbiorniczka z płynem hamulcowym odchodzi przewód po nim dojdziesz do skrzyni biegów.W moim jest u góry po lewej stronie.
goose Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 Witam znalazłem go w koncu...dojście z góry po rurce odpada... Trzeba to zrobic z kanału, odkrecic osłony silnika i skrzyni, zdemontowac aluminiowa osłone lewego wew przegubu (na 3x imbus - dojście masakra ), oraz wynajac małego giętkiego chinczyka z reką cienką jak patyk oraz łamaną w 6 miejscach ..... Niestety w v6 dojscie do czegokolwiek to porażka... pozdrawiam
mlodyy Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 niestety sanichud to inwestycja czasem nawet trzeba kupic chinola
Rekomendowane odpowiedzi