Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamiana ze zwykłych lamp na neony przednie z xenonem i tylne po lifie 2012 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytałem się o montaż tych lamp, trzeba wymieniać klapę bagażnika

Opublikowano
  • Autor

Trzeba by wymieniać klapę w SEDANie ale w AVANT wszystko pasuje bez problemu.. Montują to w krakowie i pod warszawą, ale szukam kogoś bliżej Poznania.

Opublikowano
Trzeba by wymieniać klapę w SEDANie ale w AVANT wszystko pasuje bez problemu.. Montują to w krakowie i pod warszawą, ale szukam kogoś bliżej Poznania.

i w Rzeszowie WRC :decayed: odezwij się do tego gościa: AUDI A4 A5 Q5 S4 S5 - LAMPY LED z USA na EUROPA (2649844751) - motoAllegro on wiem, że montuje zwykłe ledy. czy robi polifty to pytaj :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, już wysłałem zapytanie.

Opublikowano

Ten gość mi robił ledy, skubany dobry jest.

Opublikowano
  • Autor
Ten gość mi robił ledy, skubany dobry jest.

Mówisz o tym z Łodzi? Robił Ci tylne ledy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, on jest z Bełchatowa ale spokojnie da sie z nim w Lodzi umówić.

Sprawnie wszystko poszlo ,w 45min sie uwinął.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

hej. Odgrzeję nieco kotlecika :). Bez problemu montuję w avancie ledy po liftingu z 2012 roku. W każdej wersji sterownika i ze zwykłych na full led i z ledow przed liftem na led po lifcie, nie mam z tym problemu. max 40 minut :). Info na priv. Okolice Płocka, Gostynin. Bywam też w Pile

Opublikowano

A masz moze lampy do sedana ?

Opublikowano

na ta chwile nie mam ale są do załatwienia. nowe, oryginalne jestem w stanie załatwić za cene około (+ - 50/70zł) 1400zł.

Klape mozna dokupic na aukro czy innych portalach a z montazem tak jak mówiłem, tez w sedanie nie ma problemu.

Opublikowano

przecież polifty do przedliftowego sedana nie pasują :whistling:

Opublikowano

jak nie pasuja ? :) czesc w tylne błotniki są identyczne . jak kupisz tylna klapę od wersji po lifcie to i lampy poliftowe zakładasz. lampy w klapie maja inny kształt. Zrobili ten sam myk co i w A6 4F0 "lift" :)

Opublikowano

no dokładnie o to chodziło.. P&P nie pasuje, klapa jest inna i ją trzeba wymienić jeśli ktoś chce te "neony". zwykłe ledy z 2010 są i tak ładniejsze IMO

Opublikowano

No ja szukam zwyklych ledow :wink:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.. Poszukuje kogos na slasku kto wymienia lampy w B8 avant na lampy po lifcie.. Posiadam oryginalnie ledy ale chce wymienic na full led-neon. Bardzo prosze o pomoc i info do kogo sie udac, badz do kogo sie odezwac, za co z gory dziekuje!!!

Jezeli znalazl by sie ktos kto odblokuje ukryte menu i pozalacza ciekawe funkcje tez bardzo prosze o kontakt, gdyz rowniez szukam takowej osoby:wink: Moze na ktoryms spocie pojawiaja sie osoby, ktore maja obcykana B8 i vcds i podejma sie malych modow?? Z gory dziekuje za odpowiedzi!

Opublikowano

gdzie dokładnie na Śląsku?

Opublikowano

W sumie odleglosc dla mnie bez znaczenia a jestem z okolic Knurowa, Gliwic:wink:

Opublikowano

... a ja koło Limanowej

jak chcesz to kontakt przez PW :wink:

Opublikowano

Witam , ja Cieszyn wymieniłem u siebie (rocznik modelowy 2010 AVANT) led na led-neon poliftowe bez mostkowaia kabli + oczywiście odpowiednie kodowanie i adaptacja na kanałach , posiadam interfejs Vag Can Profesional