Gość donuska90 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam szanowne grono użytkowników. Problem mam w "pacjencie" Ibiza z 1995r, 1,8. Wczoraj mój piękny zajął się podświetleniem przełączników od nawiewów,tzn. chciał powymieniać żarówki i nagle zabrakło prądu. Poruszał kierownicą (tzn. regulacja góra-dół) i prąd się znalazł, po czym zgasił silnik i znowu prądu zabrakło. Aku jest w porządku bo czymś tam go sprawdzał. Macie jakieś pomysły co się mogło stać, gdzie szukać przyczyny? Dodam jeszcze że kiedyś Ibiza też już miała takie "loty" ale po pewnym czasie wszystko wracało do normy będę wdzięczna za jakąkolwiek próbę naprowadzenia
jacek70 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Skoro ruszał kierownicą to usterka jest gdzieś w wiązce przewodów lub na wtyczkach .
Gość donuska90 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Opublikowano 20 Stycznia 2014 A czy przyczyną problemu moze być swirujaca stacyjka?
Gość donuska90 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Co sie okazało - zjarała się jakaś kostka za bezpiecznikami
sandrela Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Mechanik wskazanie na pompę paliwa, ja w sumie równie tak myślę ale zastanawiam się czy to dobry kierunek. Przeszukałem forum i praktycznie przy tych objawach mogą być inne elementy do wymiany.
Magicbattle Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 jaka pompe:facepalm: kable pod obudowa ukl kierowniczego, kostka stacyjki
Gość donuska90 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 jaka pompe:facepalm: kable pod obudowa ukl kierowniczego, kostka stacyjki O to to. I problem rozwiązany
Rekomendowane odpowiedzi